Siirry suoraan sisältöön

Esports Projects 2Laajuus (5 op)

Tunnus: LB00CB48

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Janus Pitkänen
  • Jani Vattula

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja raportoida elektroniseen urheiluun liittyvän projektin joko itsenäisesti tai ryhmässä. Opiskelija käyttää projektissa virallista projektidokumentaatiota. Tavoitteena on pysyä projektille asetetussa aikataulussa sekä työmäärässä.

Sisältö

Opiskelija suunnittelee, järjestää ja raportoi projektin. Projektin toteutuksen lisäksi kurssilla luodaan projektiin liittyvä dokumentaatio. Projektidokumentaatio koostuu projektisuunnitelmasta, ajankäytön seurannasta sekä projektin loppuraportista. Lisäksi opiskelija voi pitää lyhyen esitelmän projektistaan. Suositeltu projektin laajuus on noin 125h opiskelijan projektityötä, tai 250h opiskelijan projektityötä jos kurssi suoritetaan samaan aikaan Esports Projects 1:n kanssa.

Esitietovaatimukset

Projektitoiminnan perusteet tai vastaava kurssi. Tämä kurssi on valittavissa, jos Esports Projects 1 on suoritettu tai se suoritetaan laajemmalla projektilla.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

-

Arviointikriteerit, hyvä (3)

-

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

-

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija hallitsee projektimuotoisen työskentelyn ja raportoinnin. Kurssi on suoritettu hyväksytysti kun projekti valmistuu ja siihen käytetty aika vastaa kurssiin varattua aikaa (noin 125h).

Lisätiedot

Ennen kurssin ja projektin aloitusta käydään keskustelu ohjaavan opettajan kanssa suoritettavasta projektista. Kurssi on jatkoa Esports Projects 1 -opintojaksolle.