Siirry suoraan sisältöön

LiikevenäjäLaajuus (3 op)

Tunnus: KLVK053

Laajuus

3 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa käyttää venäjän kielen rakenteita ja sanastoa monipuolisesti liike-elämän kirjallisissa ja suullisissa tilanteissa.

Sisältö

Kielioppiharjoituksia
Sanastoharjoituksia
Suhdetoimintaviestintä
Perusliikekirjeet
Sopimukset

Esitietovaatimukset

Venäjän kielen opintoja AMK:ssa tai muualla suoritettuna vähintään 10 op

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa hoitaa suulliset ja kirjalliset asiakaspalvelutilanteet tehokkaasti eri viestintävälineitä käyttäen asianmukaista viestintätyyliä käyttäen.
Opiskelija hallitsee hyvin liikeviestinnässä tarvittavan erikoissanaston ja vaativammat kielioppirakenteet ( ks. pääteema 1 ) ja osaa käyttää niitä monipuolisesti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija ymmärtää sanakirjoja ja muuta materiaalia apuna käyttäen erilaisten liikeviestinnässä tarvittavien asiakirjojen sisällön ( esim. sopimukset ) ja pystyy itse laatimaan keskeisimmät liikeviestinnän asiakirjat asianmukaista viestintätyyliä käyttäen.
Opiskelija osaa melko hyvin liikeviestinnässä tarvittavaa erikoissanastoa ja kielioppirakenteita.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija ymmärtää sanakirjoja ja muuta materiaalia apuna käyttäen liikeviestinnän asiakirjojen keskeisen sisällön ja pystyy itse laatimaan yksinkertaisia viestejä.
Opiskelijan sanaston ja rakenteiden käytössä on selviä puutteita, jotka voivat haitata ymmärrettävyyttä.

Lisätiedot

Voidaan suorittaa myös itseopiskeluna valitun kirjan mukaan tekemällä portfolio tehtävistä sekä osallistumalla kurssikokeeseen. Sopii hyvin kesäopinnoiksi.