Siirry suoraan sisältöön

Projekti 6 - SovelluskehitysLaajuus (5 op)

Tunnus: TT00CG76

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Projektiopinnot 6 hyväksytysti suoritettuaan opiskelija osaa määritellä ja spesifioida, suunnitella, toteuttaa ja testata pilvipalveluita ja Web-sovelluskehitykseen perustuvan järjestelmän ja osaa ottaa huomioon suunnittelussa sovellusalueen vaativat käyttöympäristöt ja niiden edellyttämät tietoliikenneratkaisut. Lisäksi opiskelija osaa itsenäisesti soveltaa edeltävissä opintojaksoissa niitä omaksumiaan asioita, joita tarvitaan ammattimaisen selainpohjaisen tietojärjestelmän suunnittelussa.
Projektiopintojen tavoitteena on myös opiskella työelämävalmiuksia, kuten aloitteellisuutta, yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, innovatiivisuutta sekä täsmällisyyttä ja luotettavuutta.
Projektiopinnoissa syvennetään myös DevOps - ja DevSecOps -prosessimallin mukaista järjestelmäsuunnittelun ja toteutuksen osaamista.

Projektiopinnot 6 on mahdollista suorittaa myös yrityksille tehtävillä toimeksiannoilla.

Sisältö

Sovellusalueesta riippuvan selainpohjaisen tietojärjestelmän määrittely ja spesifiointi ml. tietokannan suunnittelu ja toteutus.
Järjestelmän toteutus ja testaus
Työelämävalmiudet
Projektinhallinta ja dokumentointi
Mahdollisesti IoT ratkaisun

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Arviointi suoritetaan ryhmäarviointimenetelmällä. Arvioinnissa arvioidaan projektiopintojen tuloksia ja saavutuksia ja verrataan niitä projektiopintojen tavoitteisiin. Arviointiin osallistuvat projektiopiontoihin osallistuneet opettajat, opiskelijat ja mahdolliset muut osapuolet (esim. yritysten edustajat). Myös työelämävalmiuksia arvioidaan.

Arvosana 5
Osallistuu erittäin aktiivisesti työskentelyyn ja on mukana 100 % opintojakson opetuksesta. Saavuttaa kiitettävällä tavalla kaikki oppimistavoitteet. Osaa toimia itsenäisesti. Omaa kiitettävät työelämävalmiudet kaikilla osa-alueilla..

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osallistuu hyvin ryhmän toimintaan. Saavuttaa hyvin kaikki oppimistavoitteet. Osaa toimia melko itsenäisesti. Omaa melko hyvät työelämävalmiudet kaikilla osa-alueilla.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osallistuu melko vähän ryhmän toimintaan. Saavuttaa tyydyttävällä tavalla kaikki oppimistavoitteet. Vähäinen itsenäinen toiminta. Omaa kohtalaiset työelämävalmiudet kaikilla osa-alueilla.