Siirry suoraan sisältöön

OpiskelutaidotLaajuus (5 op)

Tunnus: AM00BK78

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa selittää ammattikorkeakouluopiskeluun liittyvät yleiset periaatteet ja pelisäännöt sekä löytää tarjolla olevat opiskelijapalvelut. Hän osaa suunnitella omaa opintopolkuaan restonomikoulutuksen opetussuunnitelmaa, yleisiä ja alakohtaisia kompetensseja sekä tarjolla olevia ohjauspalveluita hyödyntäen. Opiskelija osaa käyttää etätyöskentelyvälineitä sekä keskeisimpiä opiskelussa tarvittavia oppimisalustoja & ohjelmistoja.

Sisältö

Korkeakouluopiskelu ja ohjauspalvelut
Oman opintopolun suunnittelu
Kuunteleminen, kuuntelemisen tasot ja intensiteetti, keskusteleminen ja ryhmäviestintä
Palaute
Skype, oppimisalustat
Etätyöskentelyvälineet
Kirjaston ja internetin informaatiopalvelut

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
Opiskelija osallistuu opiskelua ja opiskelijapalveluita käsitteleviin ryhmäohjaustilanteisiin sekä henkilökohtaisiin tulo- ja kehityskeskusteluihin. Opiskelija valmistautuu keskusteluihin ennakolta annettujen ohjeiden mukaan.
Opiskelija osaa käyttää etätyöskentelyvälineitä, Skypeä ja eri oppimisalustoja.
Opiskelija osaa kuunnella ja arvioida rakentavasti omaa ja toisten toimintaa sekä antaa ja vastaanottaa palautetta. Hän tunnistaa oman viestijäkuvansa ja osaa kehittää sitä.
Hylätty
Opiskelija ei osallistu ryhmäohjaustilanteisiin tai tulo- ja kehityskeskusteluihin. Opiskelija ei osaa käyttää etätyöskentelyvälineitä, Skypeä tai eri oppimisalustoja.