Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 1Laajuus (10 op)

Tunnus: LT00CG86

Laajuus

10 op

Osaamistavoitteet

Perehdyttää opiskelija ohjatusti alan käytännön työtehtäviin sekä tietojen ja taitojen soveltamiseen työelämässä.
Harjoittelun tarkoituksena on tukea opiskelijan tiedollista kehittymistä, käytännön työelämävalmiuksien kehittymistä ja henkilökohtaisten valmiuksien kehittymistä.
Harjoittelun voi suorittaa kotimaassa tai hops:n mukaan mukautettuna (3kk) ulkomailla alaan liittyvässä työympäristössä.

Sisältö

Harjoitteluinfot ennen harjoittelua
Harjoittelusopimuksen hyväksyttäminen
Harjoittelu alaan liittyvässä työympäristössä
Harjoittelupäiväkirja
Harjoittelun arviointi ja raportointi

Esitietovaatimukset

Suoritettu lukuvuoden aikana vähintään 45 op hops:n mukaisia pakollisia perus- ja ammattiopintoja. Harjoitteluinfoihin osallistuminen.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osaa itsenäisesti etsiä kotimaasta tai ulkomailta opintojaan ja ammatillista kehittymistään tukevan harjoittelupaikan. Hän osallistuu harjoitteluinfoihin,toimittaa allekirjoitetun harjoittelusopimuksen harjoittelukoordinaattorille.
Opiskelija osaa ottaa itsenäisesti selvää harjoittelupaikkansa organisaatiosta, toimintalogiikasta, erilaisista työtehtävistä ja tarjottavista palveluista.
Opiskelija osaa työskennellä harjoittelupaikan erilaissa työtehtävissä käyttäen hyväksi opinnoissa hankittuja tietoja. Hän tunnistaa eri tehtävien merkityksen organisaatiossa.
Opiskelija osaa reflektoida ammatillista kehittymistään sekä opintojen merkitystä. Opiskelija pitää päiväkirjaa ja laatii ohjeiden mukaisen harjoitteluraportin.