Skip to main content

Hygiene PassLaajuus (1 cr)

Code: AM00BL18

Credits

1 op

Objective

Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.

Content

Elintarvikelainsäädäntö

Assessment criteria, approved/failed

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

en
Enrollment

01.08.2023 - 30.09.2023

Timing

01.08.2023 - 31.12.2023

Number of ECTS credits allocated

1 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Bachelor’s Degree in Tourism
Groups
  • AMM23K
    AMM23K

Objective

Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.

Content

Elintarvikelainsäädäntö

Evaluation scale

0 - 5

Assessment criteria, approved/failed

Ilmoitetaan opintojakson alussa.