TOURISM DEGREE (2019): AMA19S
Code: AMA19S
- Degree title
- Bachelor of Hospitality Management (AMK)
- Credits
- 210 ects
- Duration
- 3.5 years (210 cr)
- Start semester
- Autumn 2019
- Teaching language
- Finnish
Descriptions
Matkailualan koulutuksessa opiskelija suorittaa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinnon. Tutkintonimikkeenä on restonomi (AMK). Opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja koulutuksen kesto 3,5 vuotta. Koulutus muodostuu perusopinnoista, ammattiopinnoista, vaihtoehtoisista ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Matkailun koulutus tekee tiivistä yhteistyötä liikunnanohjaajakoulutuksen kanssa. 
Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijasta kehittyy monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailualan 
osaaja. Opintojen läpikulkevana teemana ovat luovuuden, vastuullisen matkailuyrittäjyyden, 
kansainvälisyyden ja itsetuntemuksen kehittäminen sekä elämyksellisyys matkailupalvelujen 
tuotekehityksessä. Erilaisissa oppimistehtävissä tehdään tiivistä yhteistyötä alan elinkeinoelämän ja 
toimijoiden kanssa. 
Opintojen alussa keskitytään perustaitojen ja tietämyksen kartuttamiseen, jonka jälkeen siirrytään opitun 
soveltamiseen. Opiskelet asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista tuotekehitys- ja markkinointiosaamista sekä 
opettelet tuntemaan eri kulttuureja kansainvälistä matkailua varten. Matkailupalvelut koostuvat monista eri osista, kuten majoitus-, ravitsemis-, ohjelma- ja liikennepalveluista sekä kokous- ja kongressipalveluista. Opintojen lopussa korostuu osaamisen hyödyntäminen käytännössä ja erilaisissa älykkäissä ratkaisuissa. 
Syventääksesi osaamistasi matkailun eri osa-alueilla jokainen opiskelijamme rakentaa toisen vuoden opinnoista alkaen itselle yksilöllisen oppimispolun 35 laajuisten vaihtoehtoisten aineopintojen kautta. Osaamisalueellamme voit syventää osaamistasi elämyksellisten aktiviteettien (adventure tourism) tai hyvinvointimatkailu (wellbeing tourism) aloilla. Yksilöllisellä polulla voit myös syventää kansainvälisyysosaamistasi (kv-vaihto ja/tai kv-harjoittelu) tai tapahtumamatkailun johtamisosaamista. Tai voit valita yrittäjyysopintoja, joiden avulla pääset suunnittelemaan oman yrityksen perustamista (esim. yrityshautomossamme). Omaa yksilöllistä polkuasi vahvistat erilaisten projektiopintojen ja harjoitteluiden avulla. Projektiopinnoissa työskentelet osana laajempaa projektitiimiä, joka toteuttaa työelämälähtöisiä oppimisprojekteja. Opinnäytetyössä osoita ammattilaisuutesi polullasi. 
•	Elämyksellisten aktiviteettien (adventure tourism) opinnoissa opit tunnistamaan merkittävimmät luonto- ja liikuntamatkailun kesä- ja talviaktiviteetit Suomessa sekä ymmärtämään niiden toteutuksen keskeiset vaatimukset. Opit hallitsemaan eri luontoliikuntalajien vaatimia perustaitoja sekä tuottamaan asiakkaille yksilöllisiä ja aitoja elämyskokemuksia. 
•	Hyvinvointimatkailun (wellbeing tourism) opinnoissa keskeisinä teemoina ovat luonto hyvinvoinnin lähteenä ja älykkäät ratkaisut (esim. teknologia, ravitsemus) hyvinvointimatkailussa. Opintojen aikana opit soveltamaan eri liikuntalajeja ja hoitomuotoja eri lähtökohdista tulevien ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Myös ruoalla ja majoituksella on keskeinen rooli hyvinvointimatkailutuotteissa. Teemme näissä opinnoissa alojen välistä tiivistä yhteistyötä matkailun ja liikunnan kesken. 
Vuositeemat / osaamistavoitteet 
1. vuosi 
Matkailualan havainnoija 
•	peruskäsitteiden hallinta 
•	tietää matkailualan toimijat 
•	hallitsee matkailualan asiakaspalvelun perustaidot 
2. ja 3. vuosi 
Matkailupalveluiden toteuttaja ja osaaja 
•	tuntee keskeiset matkailualan tietosisällöt 
•	pystyy toimimaan asiakasrajapinnassa ja erilaisissa matkailutoimijoiden verkostoissa 
•	osaa toimia matkailualan työtehtävissä ja hallitsee keskeiset työmenetelmät 
•	kehittyy tiedonhakijana ja tiimien jäsenenä 
•	osaa suunnitella ja toteuttaa matkailutuotteita 
3. ja 4. vuosi 
Matkailupalvelujen kehittäjä 
•	osaa soveltaa uusinta tietoa matkailutuotteiden ja alan kehittämiseen 
•	kehittää ja arvioida asiakaslähtöistä ja vastuullista matkailuliiketoimintaa
Vuositeemat / osaamistavoitteet
1. vuosi
Matkailualan havainnoija
•	peruskäsitteiden hallinta
•	tietää matkailualan toimijat
•	hallitsee matkailualan asiakaspalvelun perustaidot
2. ja 3. vuosi
Matkailupalveluiden toteuttaja ja osaaja
•	tuntee keskeiset matkailualan tietosisällöt
•	pystyy toimimaan asiakasrajapinnassa ja erilaisissa matkailutoimijoiden verkostoissa
•	osaa toimia matkailualan työtehtävissä ja hallitsee keskeiset työmenetelmät
•	kehittyy tiedonhakijana ja tiimien jäsenenä
•	osaa suunnitella ja toteuttaa matkailutuotteita
3. ja 4. vuosi
Matkailupalvelujen kehittäjä
•	osaa soveltaa uusinta tietoa matkailutuotteiden ja alan kehittämiseen
•	kehittää ja arvioida asiakaslähtöistä ja vastuullista matkailuliiketoimintaa
                    
Select timing, structure or classification view
Show study timings by semester, study year or period
| Code | Name | Credits (cr) | 2019-2020 | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | Autumn 2019 | Spring 2020 | Autumn 2020 | Spring 2021 | Autumn 2021 | Spring 2022 | Autumn 2022 | 1. / 2019 | 2. / 2019 | 3. / 2020 | 4. / 2020 | 1. / 2020 | 2. / 2020 | 3. / 2021 | 4. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| AMA19S-1000 | 
                           PRINCIPLES OF ACTIVITY TOURISM
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| MMPA101 | Principles of Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| MMPA102 | Principles of Sports and Exercise | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG86 | Tourism English | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||
| YY00BD88 | Intercultural Communication | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1001 | 
                           TOURISM SERVICES
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG88 | Study Skills | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG90 | Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism | 4 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG89 | Customer Service | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||
| YY00BD89 | Business Basics | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1002 | 
                           CUSTOMER SERVICE IN TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG91 | Accommodation Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG92 | Tourism Food Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1003 | 
                           RESPONSIBLE TOURISM BUSINESS
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG93 | Tourism Operational Environments | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG94 | Business Communication Skills | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1004 | 
                           TOURISM AS A FORM OF EMPLOYMENT
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG95 | Working in Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| YY00BD87 | Basics of Project Work, Smart Solutions | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG96 | Project based on current phenomena | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1005 | 
                           EVENT AND TOURISM PRODUCT DEVELOPMENT
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG97 | Event Management | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BG98 | Tourism Product Development | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1006 | 
                           CUSTOMER-ORIENTED TOURISM BUSINESS MANAGEMENT
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BG99 | Marketing in Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH00 | Tourism Company Operations | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH01 | Tourism Transport, Sales and Reservation Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1007 | 
                           INTERNATIONAL SERVICE ENVIRONMENT
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH06 | Strategic Planning in Tourism and Internationalisation | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH07 | Svenska inom turismen | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1008 | 
                           PROFITABLE TOURISM BUSINESS
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH02 | Profitable Tourism Company | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH03 | Tourism Service Sales Processes | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1009 | 
                           MANAGEMENT AND LEADERSHIP SKILLS IN TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH04 | Responsible Management of a Tourism Company | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH05 | Laws and Legislation in Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1010 | 
                           RESEARCH AND DEVELOPMENT OPERATIONS
                         (Choose all ) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
| MMAS801 | Research and Development Operations | 5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | |||||||||||||||||
| AMA19S-1011 | 
                           OPTIONAL PROFESSIONAL STUDIES
                         (Choose ects: 35) | 35 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1012 | 
                           WELLBEING TOURISM
                         (Choose 0) | 0 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1013 | 
                           CORNERSTONES OF WELLBEING TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH09 | Framework for Sustainable Wellbeing Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH10 | Wellbeing Tourism Project I | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1014 | 
                           SMART SOLUTIONS IN WELLBEING TOURISM
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH11 | Food and Accommodation in Wellbeing Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH12 | Wellbeing Sports and Smart Technology | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH13 | International Wellbeing Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1015 | 
                           EXPERIENTAL CONCEPTS OF WELLBEING TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH14 | Nature Based Wellbeing Programme Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH15 | Wellbeing Tourism Project II | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1016 | 
                           ADVENTURE TOURISM
                         (Choose 0) | 0 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1017 | 
                           CORNERSTONES OF ADVENTURE TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH16 | Framework for Sustainable Adventure Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH17 | Adventure Tourism Project I | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1018 | 
                           EXPERIENTAL CONCEPTS OF ADVENTURE TOURISM
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH18 | Memorable Winter Experiences | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH19 | Authentic and Unique Wilderness Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH20 | International Adventure Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1019 | 
                           SMART SOLUTIONS IN ADVENTURE TOURISM
                         (Choose all ) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BH21 | Outdoors Adventure Experience | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AM00BH22 | Adventure Tourism Project II | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1020 | 
                           ENTREPRENEURSHIP AND SETTING UP YOUR OWN BUSINESS 5-15 OP
                         (Choose 0) | 0 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1021 | 
                           PRACTICAL ENTREPRENEURSHIP
                         (Choose ects: 15) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| KLVY188 | JA Start Up Program | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| LT00BF31 | Entrepreneurship in Practice: Special area | 5 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1022 | 
                           ADVANCED BUSINESS COMPETENCE
                         (Choose all ) | 12 | |||||||||||||||||||||||||
| LT00BF26 | Contract and Corporate Law | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| LT00BF25 | Leadership | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| LT00BF28 | Management Accounting | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| LT00BF29 | Business Planning | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1023 | 
                           INTERNATIONAL STUDIES ABROAD
                         (Choose ects: 0) | 0 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1026 | 
                           FREE-CHOICE STUDIES
                         (Choose ects: 10) | 10 | |||||||||||||||||||||||||
| MMWA088 | Bar Work | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| MMWA068 | Is Food Culture? | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| AM00BD06 | Bar Manager Qualification | 5 | |||||||||||||||||||||||||
| MMWA018 | History of Tourism | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| MPWY001 | Introduction to Wines | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| MMWY007 | Kajaani Culture Points | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| MTW009 | Destination Marketing | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| MHAA002 | Foreign Language | 5 | |||||||||||||||||||||||||
| MHAA003 | Other free-choice course/module | 5 | |||||||||||||||||||||||||
| YY00BR24 | Swedish/Bygg upp din svenska | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| YY00BR23 | Build up Your English | 3 | |||||||||||||||||||||||||
| AW00BO59 | First Aid 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
| AW00BT89 | First Aid 2 | 1 | |||||||||||||||||||||||||
| AMA19S-1024 | 
                           PRACTICAL TRAINING
                         (Choose all ) | 30 | |||||||||||||||||||||||||
| MMHA101 | Practical Training 1: theme, service production | 12 | 12 | 6 | 6 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
| MMHA102 | Practical Training 2: theme, management | 18 | 18 | 18 | 9 | 9 | |||||||||||||||||||||
| AMA19S-1025 | 
                           THESIS
                         (Choose all ) | 15 | |||||||||||||||||||||||||
| MMOA001 | Thesis | 15 | 15 | 7.5 | 7.5 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | 3.8 | ||||||||||||||||||
| Total | 210 | 60 | 89.5 | 67.5 | 18 | 30 | 30 | 36 | 53.5 | 40 | 27.5 | 18 | 15 | 15 | 15 | 15 | 18 | 18 | 26.8 | 26.8 | 20.05 | 20.05 | 13.75 | 13.75 | 9 | 9 | 
yhteiset kompetenssit,AMK
Osaamisen kuvaus, ammattikorkeakoulututkinto
Opintotyyppi_AMK
AMA_2017---_kompetenssit
RESTONOMI (AMK), MATKAILU- JA PALVELULIIKETOIMINTA 2017 vuodesta lähtien
| 01_Palvelukulttuuriosaaminen  -osaa soveltaa vieraanvaraisuutta (Hospitality) alan keskeisenä arvona ja menestystekijänä palveluliiketoiminnassa | 
| No attached course units | 
| 02_Teknologiaosaaminen  -osaa suunnitella, tuottaa ja kehittää Mara-alan palveluja toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti | 
| No attached course units | 
| 03_Palveluliiketoiminta- ja esimiesosaaminen  -osaa myydä ja kehittää palvelutuotteita asiakaslähtöisesti ja kannattavasti | 
| No attached course units | 
| 04_Globaaliymmärrys  -osaa toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti | 
| No attached course units | 
| Not grouped | 
| Principles of Tourism | 
| Principles of Sports and Exercise | 
| Tourism English | 
| Intercultural Communication | 
| Study Skills | 
| Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism | 
| Customer Service | 
| Business Basics | 
| Accommodation Services | 
| Tourism Food Services | 
| Tourism Operational Environments | 
| Business Communication Skills | 
| Working in Tourism | 
| Basics of Project Work, Smart Solutions | 
| Project based on current phenomena | 
| Event Management | 
| Tourism Product Development | 
| Marketing in Tourism | 
| Tourism Company Operations | 
| Tourism Transport, Sales and Reservation Services | 
| Strategic Planning in Tourism and Internationalisation | 
| Svenska inom turismen | 
| Profitable Tourism Company | 
| Tourism Service Sales Processes | 
| Responsible Management of a Tourism Company | 
| Laws and Legislation in Tourism | 
| Research and Development Operations | 
| Framework for Sustainable Wellbeing Tourism | 
| Wellbeing Tourism Project I | 
| Food and Accommodation in Wellbeing Tourism | 
| Wellbeing Sports and Smart Technology | 
| International Wellbeing Tourism | 
| Nature Based Wellbeing Programme Services | 
| Wellbeing Tourism Project II | 
| Framework for Sustainable Adventure Tourism | 
| Adventure Tourism Project I | 
| Memorable Winter Experiences | 
| Authentic and Unique Wilderness Services | 
| International Adventure Tourism | 
| Outdoors Adventure Experience | 
| Adventure Tourism Project II | 
| JA Start Up Program | 
| Entrepreneurship in Practice: Special area | 
| Contract and Corporate Law | 
| Leadership | 
| Management Accounting | 
| Business Planning | 
| Bar Work | 
| Is Food Culture? | 
| Bar Manager Qualification | 
| History of Tourism | 
| Introduction to Wines | 
| Kajaani Culture Points | 
| Destination Marketing | 
| Foreign Language | 
| Other free-choice course/module | 
| Swedish/Bygg upp din svenska | 
| Build up Your English | 
| First Aid 1 | 
| First Aid 2 | 
| Practical Training 1: theme, service production | 
| Practical Training 2: theme, management | 
| Thesis | 
| Code | Name | Credits (cr) | 
|---|---|---|
| AMA19S-1000 | 
                                    PRINCIPLES OF ACTIVITY TOURISM
                                 (Choose all ) | 15 | 
| MMPA101 | Principles of Tourism | 5 | 
| MMPA102 | Principles of Sports and Exercise | 5 | 
| AM00BG86 | Tourism English | 2 | 
| YY00BD88 | Intercultural Communication | 3 | 
| AMA19S-1001 | 
                                    TOURISM SERVICES
                                 (Choose all ) | 15 | 
| AM00BG88 | Study Skills | 5 | 
| AM00BG90 | Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism | 4 | 
| AM00BG89 | Customer Service | 3 | 
| YY00BD89 | Business Basics | 3 | 
| AMA19S-1002 | 
                                    CUSTOMER SERVICE IN TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BG91 | Accommodation Services | 5 | 
| AM00BG92 | Tourism Food Services | 5 | 
| AMA19S-1003 | 
                                    RESPONSIBLE TOURISM BUSINESS
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BG93 | Tourism Operational Environments | 5 | 
| AM00BG94 | Business Communication Skills | 5 | 
| AMA19S-1004 | 
                                    TOURISM AS A FORM OF EMPLOYMENT
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BG95 | Working in Tourism | 5 | 
| YY00BD87 | Basics of Project Work, Smart Solutions | 3 | 
| AM00BG96 | Project based on current phenomena | 2 | 
| AMA19S-1005 | 
                                    EVENT AND TOURISM PRODUCT DEVELOPMENT
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BG97 | Event Management | 5 | 
| AM00BG98 | Tourism Product Development | 5 | 
| AMA19S-1006 | 
                                    CUSTOMER-ORIENTED TOURISM BUSINESS MANAGEMENT
                                 (Choose all ) | 15 | 
| AM00BG99 | Marketing in Tourism | 5 | 
| AM00BH00 | Tourism Company Operations | 5 | 
| AM00BH01 | Tourism Transport, Sales and Reservation Services | 5 | 
| AMA19S-1007 | 
                                    INTERNATIONAL SERVICE ENVIRONMENT
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH06 | Strategic Planning in Tourism and Internationalisation | 5 | 
| AM00BH07 | Svenska inom turismen | 5 | 
| AMA19S-1008 | 
                                    PROFITABLE TOURISM BUSINESS
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH02 | Profitable Tourism Company | 5 | 
| AM00BH03 | Tourism Service Sales Processes | 5 | 
| AMA19S-1009 | 
                                    MANAGEMENT AND LEADERSHIP SKILLS IN TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH04 | Responsible Management of a Tourism Company | 5 | 
| AM00BH05 | Laws and Legislation in Tourism | 5 | 
| AMA19S-1010 | 
                                    RESEARCH AND DEVELOPMENT OPERATIONS
                                 (Choose all ) | 5 | 
| MMAS801 | Research and Development Operations | 5 | 
| AMA19S-1011 | 
                                    OPTIONAL PROFESSIONAL STUDIES
                                 (Choose ects: 35 ) | 35 | 
| AMA19S-1012 | 
                                    WELLBEING TOURISM
                                 (Choose 0 ) | 0 | 
| AMA19S-1013 | 
                                    CORNERSTONES OF WELLBEING TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH09 | Framework for Sustainable Wellbeing Tourism | 5 | 
| AM00BH10 | Wellbeing Tourism Project I | 5 | 
| AMA19S-1014 | 
                                    SMART SOLUTIONS IN WELLBEING TOURISM
                                 (Choose all ) | 15 | 
| AM00BH11 | Food and Accommodation in Wellbeing Tourism | 5 | 
| AM00BH12 | Wellbeing Sports and Smart Technology | 5 | 
| AM00BH13 | International Wellbeing Tourism | 5 | 
| AMA19S-1015 | 
                                    EXPERIENTAL CONCEPTS OF WELLBEING TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH14 | Nature Based Wellbeing Programme Services | 5 | 
| AM00BH15 | Wellbeing Tourism Project II | 5 | 
| AMA19S-1016 | 
                                    ADVENTURE TOURISM
                                 (Choose 0 ) | 0 | 
| AMA19S-1017 | 
                                    CORNERSTONES OF ADVENTURE TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH16 | Framework for Sustainable Adventure Tourism | 5 | 
| AM00BH17 | Adventure Tourism Project I | 5 | 
| AMA19S-1018 | 
                                    EXPERIENTAL CONCEPTS OF ADVENTURE TOURISM
                                 (Choose all ) | 15 | 
| AM00BH18 | Memorable Winter Experiences | 5 | 
| AM00BH19 | Authentic and Unique Wilderness Services | 5 | 
| AM00BH20 | International Adventure Tourism | 5 | 
| AMA19S-1019 | 
                                    SMART SOLUTIONS IN ADVENTURE TOURISM
                                 (Choose all ) | 10 | 
| AM00BH21 | Outdoors Adventure Experience | 5 | 
| AM00BH22 | Adventure Tourism Project II | 5 | 
| AMA19S-1020 | 
                                    ENTREPRENEURSHIP AND SETTING UP YOUR OWN BUSINESS 5-15 OP
                                 (Choose 0 ) | 0 | 
| AMA19S-1021 | 
                                    PRACTICAL ENTREPRENEURSHIP
                                 (Choose ects: 15 ) | 15 | 
| KLVY188 | JA Start Up Program | 10 | 
| LT00BF31 | Entrepreneurship in Practice: Special area | 5 | 
| AMA19S-1022 | 
                                    ADVANCED BUSINESS COMPETENCE
                                 (Choose all ) | 12 | 
| LT00BF26 | Contract and Corporate Law | 3 | 
| LT00BF25 | Leadership | 3 | 
| LT00BF28 | Management Accounting | 3 | 
| LT00BF29 | Business Planning | 3 | 
| AMA19S-1023 | 
                                    INTERNATIONAL STUDIES ABROAD
                                 (Choose ects: 0 ) | 0 | 
| AMA19S-1026 | 
                                    FREE-CHOICE STUDIES
                                 (Choose ects: 10 ) | 10 | 
| MMWA088 | Bar Work | 3 | 
| MMWA068 | Is Food Culture? | 3 | 
| AM00BD06 | Bar Manager Qualification | 5 | 
| MMWA018 | History of Tourism | 3 | 
| MPWY001 | Introduction to Wines | 3 | 
| MMWY007 | Kajaani Culture Points | 3 | 
| MTW009 | Destination Marketing | 3 | 
| MHAA002 | Foreign Language | 5 | 
| MHAA003 | Other free-choice course/module | 5 | 
| YY00BR24 | Swedish/Bygg upp din svenska | 3 | 
| YY00BR23 | Build up Your English | 3 | 
| AW00BO59 | First Aid 1 | 1 | 
| AW00BT89 | First Aid 2 | 1 | 
| AMA19S-1024 | 
                                    PRACTICAL TRAINING
                                 (Choose all ) | 30 | 
| MMHA101 | Practical Training 1: theme, service production | 12 | 
| MMHA102 | Practical Training 2: theme, management | 18 | 
| AMA19S-1025 | 
                                    THESIS
                                 (Choose all ) | 15 | 
| MMOA001 | Thesis | 15 | 
Due to the timing of optional and elective courses, credit accumulation per semester / academic year may vary.
