Skip to main content

TOURISM DEGREE (2019): AMA19S

Code: AMA19S

Degree title
Bachelor of Hospitality Management (AMK)
Credits
210 ects
Duration
3.5 years (210 cr)
Start semester
Autumn 2019
Teaching language
Finnish

Descriptions

Matkailualan koulutuksessa opiskelija suorittaa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinnon. Tutkintonimikkeenä on restonomi (AMK). Opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja koulutuksen kesto 3,5 vuotta. Koulutus muodostuu perusopinnoista, ammattiopinnoista, vaihtoehtoisista ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Matkailun koulutus tekee tiivistä yhteistyötä liikunnanohjaajakoulutuksen kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijasta kehittyy monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailualan
osaaja. Opintojen läpikulkevana teemana ovat luovuuden, vastuullisen matkailuyrittäjyyden,
kansainvälisyyden ja itsetuntemuksen kehittäminen sekä elämyksellisyys matkailupalvelujen
tuotekehityksessä. Erilaisissa oppimistehtävissä tehdään tiivistä yhteistyötä alan elinkeinoelämän ja
toimijoiden kanssa.

Opintojen alussa keskitytään perustaitojen ja tietämyksen kartuttamiseen, jonka jälkeen siirrytään opitun
soveltamiseen. Opiskelet asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista tuotekehitys- ja markkinointiosaamista sekä
opettelet tuntemaan eri kulttuureja kansainvälistä matkailua varten. Matkailupalvelut koostuvat monista eri osista, kuten majoitus-, ravitsemis-, ohjelma- ja liikennepalveluista sekä kokous- ja kongressipalveluista. Opintojen lopussa korostuu osaamisen hyödyntäminen käytännössä ja erilaisissa älykkäissä ratkaisuissa.

Syventääksesi osaamistasi matkailun eri osa-alueilla jokainen opiskelijamme rakentaa toisen vuoden opinnoista alkaen itselle yksilöllisen oppimispolun 35 laajuisten vaihtoehtoisten aineopintojen kautta. Osaamisalueellamme voit syventää osaamistasi elämyksellisten aktiviteettien (adventure tourism) tai hyvinvointimatkailu (wellbeing tourism) aloilla. Yksilöllisellä polulla voit myös syventää kansainvälisyysosaamistasi (kv-vaihto ja/tai kv-harjoittelu) tai tapahtumamatkailun johtamisosaamista. Tai voit valita yrittäjyysopintoja, joiden avulla pääset suunnittelemaan oman yrityksen perustamista (esim. yrityshautomossamme). Omaa yksilöllistä polkuasi vahvistat erilaisten projektiopintojen ja harjoitteluiden avulla. Projektiopinnoissa työskentelet osana laajempaa projektitiimiä, joka toteuttaa työelämälähtöisiä oppimisprojekteja. Opinnäytetyössä osoita ammattilaisuutesi polullasi.

• Elämyksellisten aktiviteettien (adventure tourism) opinnoissa opit tunnistamaan merkittävimmät luonto- ja liikuntamatkailun kesä- ja talviaktiviteetit Suomessa sekä ymmärtämään niiden toteutuksen keskeiset vaatimukset. Opit hallitsemaan eri luontoliikuntalajien vaatimia perustaitoja sekä tuottamaan asiakkaille yksilöllisiä ja aitoja elämyskokemuksia.
• Hyvinvointimatkailun (wellbeing tourism) opinnoissa keskeisinä teemoina ovat luonto hyvinvoinnin lähteenä ja älykkäät ratkaisut (esim. teknologia, ravitsemus) hyvinvointimatkailussa. Opintojen aikana opit soveltamaan eri liikuntalajeja ja hoitomuotoja eri lähtökohdista tulevien ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Myös ruoalla ja majoituksella on keskeinen rooli hyvinvointimatkailutuotteissa. Teemme näissä opinnoissa alojen välistä tiivistä yhteistyötä matkailun ja liikunnan kesken.

Vuositeemat / osaamistavoitteet
1. vuosi
Matkailualan havainnoija
• peruskäsitteiden hallinta
• tietää matkailualan toimijat
• hallitsee matkailualan asiakaspalvelun perustaidot
2. ja 3. vuosi
Matkailupalveluiden toteuttaja ja osaaja
• tuntee keskeiset matkailualan tietosisällöt
• pystyy toimimaan asiakasrajapinnassa ja erilaisissa matkailutoimijoiden verkostoissa
• osaa toimia matkailualan työtehtävissä ja hallitsee keskeiset työmenetelmät
• kehittyy tiedonhakijana ja tiimien jäsenenä
• osaa suunnitella ja toteuttaa matkailutuotteita
3. ja 4. vuosi
Matkailupalvelujen kehittäjä
• osaa soveltaa uusinta tietoa matkailutuotteiden ja alan kehittämiseen
• kehittää ja arvioida asiakaslähtöistä ja vastuullista matkailuliiketoimintaa

Vuositeemat / osaamistavoitteet
1. vuosi
Matkailualan havainnoija
• peruskäsitteiden hallinta
• tietää matkailualan toimijat
• hallitsee matkailualan asiakaspalvelun perustaidot
2. ja 3. vuosi
Matkailupalveluiden toteuttaja ja osaaja
• tuntee keskeiset matkailualan tietosisällöt
• pystyy toimimaan asiakasrajapinnassa ja erilaisissa matkailutoimijoiden verkostoissa
• osaa toimia matkailualan työtehtävissä ja hallitsee keskeiset työmenetelmät
• kehittyy tiedonhakijana ja tiimien jäsenenä
• osaa suunnitella ja toteuttaa matkailutuotteita
3. ja 4. vuosi
Matkailupalvelujen kehittäjä
• osaa soveltaa uusinta tietoa matkailutuotteiden ja alan kehittämiseen
• kehittää ja arvioida asiakaslähtöistä ja vastuullista matkailuliiketoimintaa

Show study timings by semester, study year or period

Code Name Credits (cr) 2019-2020 2020-2021 2021-2022 2022-2023 Autumn 2019 Spring 2020 Autumn 2020 Spring 2021 Autumn 2021 Spring 2022 Autumn 2022 1. / 2019 2. / 2019 3. / 2020 4. / 2020 1. / 2020 2. / 2020 3. / 2021 4. / 2021 1. / 2021 2. / 2021 3. / 2022 4. / 2022 1. / 2022 2. / 2022
AMA19S-1000
PRINCIPLES OF ACTIVITY TOURISM

(Choose all )

15
MMPA101 Principles of Tourism 5 5 5 2.5 2.5
MMPA102 Principles of Sports and Exercise 5 5 5 2.5 2.5
AM00BG86 Tourism English 2 2 2 1 1
YY00BD88 Intercultural Communication 3 3 3 1.5 1.5
AMA19S-1001
TOURISM SERVICES

(Choose all )

15
AM00BG88 Study Skills 5 5 5 2.5 2.5
AM00BG90 Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism 4 5 5 2.5 2.5
AM00BG89 Customer Service 3 2 2 1 1
YY00BD89 Business Basics 3 3 3 1.5 1.5
AMA19S-1002
CUSTOMER SERVICE IN TOURISM

(Choose all )

10
AM00BG91 Accommodation Services 5 5 5 2.5 2.5
AM00BG92 Tourism Food Services 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1003
RESPONSIBLE TOURISM BUSINESS

(Choose all )

10
AM00BG93 Tourism Operational Environments 5 5 5 2.5 2.5
AM00BG94 Business Communication Skills 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1004
TOURISM AS A FORM OF EMPLOYMENT

(Choose all )

10
AM00BG95 Working in Tourism 5 5 5 2.5 2.5
YY00BD87 Basics of Project Work, Smart Solutions 3 3 3 1.5 1.5
AM00BG96 Project based on current phenomena 2 2 2 1 1
AMA19S-1005
EVENT AND TOURISM PRODUCT DEVELOPMENT

(Choose all )

10
AM00BG97 Event Management 5 5 5 2.5 2.5
AM00BG98 Tourism Product Development 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1006
CUSTOMER-ORIENTED TOURISM BUSINESS MANAGEMENT

(Choose all )

15
AM00BG99 Marketing in Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH00 Tourism Company Operations 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH01 Tourism Transport, Sales and Reservation Services 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1007
INTERNATIONAL SERVICE ENVIRONMENT

(Choose all )

10
AM00BH06 Strategic Planning in Tourism and Internationalisation 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH07 Svenska inom turismen 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1008
PROFITABLE TOURISM BUSINESS

(Choose all )

10
AM00BH02 Profitable Tourism Company 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH03 Tourism Service Sales Processes 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1009
MANAGEMENT AND LEADERSHIP SKILLS IN TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH04 Responsible Management of a Tourism Company 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH05 Laws and Legislation in Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1010
RESEARCH AND DEVELOPMENT OPERATIONS

(Choose all )

5
MMAS801 Research and Development Operations 5 2.5 2.5 2.5 2.5 1.3 1.3 1.3 1.3
AMA19S-1011
OPTIONAL PROFESSIONAL STUDIES

(Choose ects: 35)

35
AMA19S-1012
WELLBEING TOURISM

(Choose 0)

0
AMA19S-1013
CORNERSTONES OF WELLBEING TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH09 Framework for Sustainable Wellbeing Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH10 Wellbeing Tourism Project I 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1014
SMART SOLUTIONS IN WELLBEING TOURISM

(Choose all )

15
AM00BH11 Food and Accommodation in Wellbeing Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH12 Wellbeing Sports and Smart Technology 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH13 International Wellbeing Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1015
EXPERIENTAL CONCEPTS OF WELLBEING TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH14 Nature Based Wellbeing Programme Services 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH15 Wellbeing Tourism Project II 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1016
ADVENTURE TOURISM

(Choose 0)

0
AMA19S-1017
CORNERSTONES OF ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH16 Framework for Sustainable Adventure Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH17 Adventure Tourism Project I 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1018
EXPERIENTAL CONCEPTS OF ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

15
AM00BH18 Memorable Winter Experiences 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH19 Authentic and Unique Wilderness Services 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH20 International Adventure Tourism 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1019
SMART SOLUTIONS IN ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH21 Outdoors Adventure Experience 5 5 5 2.5 2.5
AM00BH22 Adventure Tourism Project II 5 5 5 2.5 2.5
AMA19S-1020
ENTREPRENEURSHIP AND SETTING UP YOUR OWN BUSINESS 5-15 OP

(Choose 0)

0
AMA19S-1021
PRACTICAL ENTREPRENEURSHIP

(Choose ects: 15)

15
KLVY188 JA Start Up Program 10
LT00BF31 Entrepreneurship in Practice: Special area 5
AMA19S-1022
ADVANCED BUSINESS COMPETENCE

(Choose all )

12
LT00BF26 Contract and Corporate Law 3
LT00BF25 Leadership 3
LT00BF28 Management Accounting 3
LT00BF29 Business Planning 3
AMA19S-1023
INTERNATIONAL STUDIES ABROAD

(Choose ects: 0)

0
AMA19S-1026
FREE-CHOICE STUDIES

(Choose ects: 10)

10
MMWA088 Bar Work 3
MMWA068 Is Food Culture? 3
AM00BD06 Bar Manager Qualification 5
MMWA018 History of Tourism 3
MPWY001 Introduction to Wines 3
MMWY007 Kajaani Culture Points 3
MTW009 Destination Marketing 3
MHAA002 Foreign Language 5
MHAA003 Other free-choice course/module 5
YY00BR24 Swedish/Bygg upp din svenska 3
YY00BR23 Build up Your English 3
AW00BO59 First Aid 1 1
AW00BT89 First Aid 2 1
AMA19S-1024
PRACTICAL TRAINING

(Choose all )

30
MMHA101 Practical Training 1: theme, service production 12 12 6 6 3 3 3 3
MMHA102 Practical Training 2: theme, management 18 18 18 9 9
AMA19S-1025
THESIS

(Choose all )

15
MMOA001 Thesis 15 15 7.5 7.5 3.8 3.8 3.8 3.8
Total 210 60 89.5 67.5 18 30 30 36 53.5 40 27.5 18 15 15 15 15 18 18 26.8 26.8 20.05 20.05 13.75 13.75 9 9

yhteiset kompetenssit,AMK

Osaamisen kuvaus, ammattikorkeakoulututkinto

1. LEARNING SKILLS

Our students are able to
•assess and develop their competence and learning methods
•critically acquire, process and evaluate knowledge and information
•take responsibility for learning and sharing learning in their groups

Principles of Tourism
History of Tourism
Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
Thesis
2. ETHICAL COMPETENCE

Our students are able to
•take responsibility for their own work and its impacts
•work according to the professional ethical principles of their discipline/field
•take different bodies, organisations, professionals, stakeholders, interest groups and individuals into account in their work
•apply the principles of equality
•apply the principles sustainable development
•engage in social debate based on acquired competence and knowledge of ethical values.

Principles of Tourism
Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
Thesis
3. WORK COMPETENCE

Our students are able to
•work as a member of the work community and promote wellbeing
•execute their duties in work based situations that require communication and interaction
•use information and communication technology to do their work
•create personal work related contacts and operate in networks
•make dcisions in unpredictable situations
•work in management and work independently as a specialist/expert
•set up a business or enterprise

Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
Thesis
4. INNOVATION COMPETENCE

Our students are able to
•engage in creative problem solving and developing work practices
•work in projects
•implement research and development projects while applying the current knowledge and methods of their disciplines
•find customer-oriented, sustainable and profitable solutions

Research and Development Operations
Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
Thesis
5. INTERNATIONAL COMPETENCE

Our students are able to
•adopt the language skills needed in their work and field and to develop professional competence
•work proactively and in cooperation with people from different cultures
•take the impacts and opportunities of internationalisation into account in their work

Principles of Tourism
History of Tourism
Thesis
Not grouped
Principles of Sports and Exercise
Tourism English
Intercultural Communication
Study Skills
Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism
Customer Service
Business Basics
Accommodation Services
Tourism Food Services
Tourism Operational Environments
Business Communication Skills
Working in Tourism
Basics of Project Work, Smart Solutions
Project based on current phenomena
Event Management
Tourism Product Development
Marketing in Tourism
Tourism Company Operations
Tourism Transport, Sales and Reservation Services
Strategic Planning in Tourism and Internationalisation
Svenska inom turismen
Profitable Tourism Company
Tourism Service Sales Processes
Responsible Management of a Tourism Company
Laws and Legislation in Tourism
Framework for Sustainable Wellbeing Tourism
Wellbeing Tourism Project I
Food and Accommodation in Wellbeing Tourism
Wellbeing Sports and Smart Technology
International Wellbeing Tourism
Nature Based Wellbeing Programme Services
Wellbeing Tourism Project II
Framework for Sustainable Adventure Tourism
Adventure Tourism Project I
Memorable Winter Experiences
Authentic and Unique Wilderness Services
International Adventure Tourism
Outdoors Adventure Experience
Adventure Tourism Project II
JA Start Up Program
Entrepreneurship in Practice: Special area
Contract and Corporate Law
Leadership
Management Accounting
Business Planning
Bar Work
Is Food Culture?
Bar Manager Qualification
Introduction to Wines
Kajaani Culture Points
Destination Marketing
Foreign Language
Other free-choice course/module
Swedish/Bygg upp din svenska
Build up Your English
First Aid 1
First Aid 2

Opintotyyppi_AMK

1. Perusopinnot
Principles of Tourism
Principles of Sports and Exercise
2. Ammattiopinnot
Research and Development Operations
3. Vaihtoehtoiset ammattiopinnot

No attached course units

4. Harjoittelu
Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
5. Opinnäytetyö
Thesis
6. Vapaasti valittavat opinnot
Bar Work
Is Food Culture?
Bar Manager Qualification
History of Tourism
Introduction to Wines
Kajaani Culture Points
Destination Marketing
Foreign Language
Other free-choice course/module
Not grouped
Tourism English
Intercultural Communication
Study Skills
Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism
Customer Service
Business Basics
Accommodation Services
Tourism Food Services
Tourism Operational Environments
Business Communication Skills
Working in Tourism
Basics of Project Work, Smart Solutions
Project based on current phenomena
Event Management
Tourism Product Development
Marketing in Tourism
Tourism Company Operations
Tourism Transport, Sales and Reservation Services
Strategic Planning in Tourism and Internationalisation
Svenska inom turismen
Profitable Tourism Company
Tourism Service Sales Processes
Responsible Management of a Tourism Company
Laws and Legislation in Tourism
Framework for Sustainable Wellbeing Tourism
Wellbeing Tourism Project I
Food and Accommodation in Wellbeing Tourism
Wellbeing Sports and Smart Technology
International Wellbeing Tourism
Nature Based Wellbeing Programme Services
Wellbeing Tourism Project II
Framework for Sustainable Adventure Tourism
Adventure Tourism Project I
Memorable Winter Experiences
Authentic and Unique Wilderness Services
International Adventure Tourism
Outdoors Adventure Experience
Adventure Tourism Project II
JA Start Up Program
Entrepreneurship in Practice: Special area
Contract and Corporate Law
Leadership
Management Accounting
Business Planning
Swedish/Bygg upp din svenska
Build up Your English
First Aid 1
First Aid 2

AMA_2017---_kompetenssit

RESTONOMI (AMK), MATKAILU- JA PALVELULIIKETOIMINTA 2017 vuodesta lähtien

01_Palvelukulttuuriosaaminen

-osaa soveltaa vieraanvaraisuutta (Hospitality) alan keskeisenä arvona ja menestystekijänä palveluliiketoiminnassa
-osaa tuottaa terveellisiä, turvallisia ja taloudellisesti kannattavia Matkailu-ja ravitsemisalan (Mara-alan) palveluja edistämään asiakkaiden hyvinvointia
-osaa valita esteettiset ja eettiset ratkaisut palvelutoimintaan (palvelutuotteet, tilat, toimijat ja viestintä)
-osaa analysoida asiakkuuksia ja osaa hyödyntää/käyttää asiakasymmärrystä palvelumuotoilussa

No attached course units

02_Teknologiaosaaminen

-osaa suunnitella, tuottaa ja kehittää Mara-alan palveluja toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti
-osaa kuvata, ohjata ja arvioida palveluprosesseja (tuote- suunnittelu, toiminnan kannattavuus, työn organisointi, ohjaus ja kehittäminen)
-osaa käyttää uutta teknologiaa palveluliiketoiminnassa ja sen kehittämisessä
-osaa toimii oman asiantuntijuusalueensa säädösten ja ohjeiden mukaisesti sekä osaa soveltaa niitä työssään

No attached course units

03_Palveluliiketoiminta- ja esimiesosaaminen

-osaa myydä ja kehittää palvelutuotteita asiakaslähtöisesti ja kannattavasti
-osaa soveltaa strategia-ajattelua palveluliiketoiminnan ohjauksen välineenä (liiketoiminnan käsitteet, ajattelumallit, eettisyys liiketoiminnassa)
-osaa ennakoida vaihtoehtoisten toimintatapojen vaikutuksia taloudelliseen tulokseen ja kilpailukykyyn
-osaa toimia yrittäjämäisesti eri rooleissa (sisäinen ja ulkoinen yrittäjyys)
-osaa suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää omaa sekä työyhteisön (yksilöt, tiimit ja yhteisöt) päivittäistä johtamista eettisesti
-osaa organisoida työyhteisön toimintaa sekä toimia erilaisissa verkostoissa

No attached course units

04_Globaaliymmärrys

-osaa toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti
tunnistamalla luotettavan toiminnan merkityksen organisaatiolle (työyhteisö, asiakaspalvelu, kustannusrakenne ja imago)
-tiedostaa monikulttuurisuuden voimavarana ja osaa toimia ja viestiä kansainvälisissä palveluliiketoiminnan työyhteisöissä (kansainvälisyys, globalisaatio)
-ennakoida erilaisten kulttuurien ja trendien merkitystä palveluliiketoiminnan, toimialan ja alueen kehityksen näkökulmasta

No attached course units

Not grouped
Principles of Tourism
Principles of Sports and Exercise
Tourism English
Intercultural Communication
Study Skills
Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism
Customer Service
Business Basics
Accommodation Services
Tourism Food Services
Tourism Operational Environments
Business Communication Skills
Working in Tourism
Basics of Project Work, Smart Solutions
Project based on current phenomena
Event Management
Tourism Product Development
Marketing in Tourism
Tourism Company Operations
Tourism Transport, Sales and Reservation Services
Strategic Planning in Tourism and Internationalisation
Svenska inom turismen
Profitable Tourism Company
Tourism Service Sales Processes
Responsible Management of a Tourism Company
Laws and Legislation in Tourism
Research and Development Operations
Framework for Sustainable Wellbeing Tourism
Wellbeing Tourism Project I
Food and Accommodation in Wellbeing Tourism
Wellbeing Sports and Smart Technology
International Wellbeing Tourism
Nature Based Wellbeing Programme Services
Wellbeing Tourism Project II
Framework for Sustainable Adventure Tourism
Adventure Tourism Project I
Memorable Winter Experiences
Authentic and Unique Wilderness Services
International Adventure Tourism
Outdoors Adventure Experience
Adventure Tourism Project II
JA Start Up Program
Entrepreneurship in Practice: Special area
Contract and Corporate Law
Leadership
Management Accounting
Business Planning
Bar Work
Is Food Culture?
Bar Manager Qualification
History of Tourism
Introduction to Wines
Kajaani Culture Points
Destination Marketing
Foreign Language
Other free-choice course/module
Swedish/Bygg upp din svenska
Build up Your English
First Aid 1
First Aid 2
Practical Training 1: theme, service production
Practical Training 2: theme, management
Thesis

Code Name Credits (cr)
AMA19S-1000
PRINCIPLES OF ACTIVITY TOURISM

(Choose all )

15
MMPA101 Principles of Tourism 5
MMPA102 Principles of Sports and Exercise 5
AM00BG86 Tourism English 2
YY00BD88 Intercultural Communication 3
AMA19S-1001
TOURISM SERVICES

(Choose all )

15
AM00BG88 Study Skills 5
AM00BG90 Creativity and Pulling out all the Stops in Tourism 4
AM00BG89 Customer Service 3
YY00BD89 Business Basics 3
AMA19S-1002
CUSTOMER SERVICE IN TOURISM

(Choose all )

10
AM00BG91 Accommodation Services 5
AM00BG92 Tourism Food Services 5
AMA19S-1003
RESPONSIBLE TOURISM BUSINESS

(Choose all )

10
AM00BG93 Tourism Operational Environments 5
AM00BG94 Business Communication Skills 5
AMA19S-1004
TOURISM AS A FORM OF EMPLOYMENT

(Choose all )

10
AM00BG95 Working in Tourism 5
YY00BD87 Basics of Project Work, Smart Solutions 3
AM00BG96 Project based on current phenomena 2
AMA19S-1005
EVENT AND TOURISM PRODUCT DEVELOPMENT

(Choose all )

10
AM00BG97 Event Management 5
AM00BG98 Tourism Product Development 5
AMA19S-1006
CUSTOMER-ORIENTED TOURISM BUSINESS MANAGEMENT

(Choose all )

15
AM00BG99 Marketing in Tourism 5
AM00BH00 Tourism Company Operations 5
AM00BH01 Tourism Transport, Sales and Reservation Services 5
AMA19S-1007
INTERNATIONAL SERVICE ENVIRONMENT

(Choose all )

10
AM00BH06 Strategic Planning in Tourism and Internationalisation 5
AM00BH07 Svenska inom turismen 5
AMA19S-1008
PROFITABLE TOURISM BUSINESS

(Choose all )

10
AM00BH02 Profitable Tourism Company 5
AM00BH03 Tourism Service Sales Processes 5
AMA19S-1009
MANAGEMENT AND LEADERSHIP SKILLS IN TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH04 Responsible Management of a Tourism Company 5
AM00BH05 Laws and Legislation in Tourism 5
AMA19S-1010
RESEARCH AND DEVELOPMENT OPERATIONS

(Choose all )

5
MMAS801 Research and Development Operations 5
AMA19S-1011
OPTIONAL PROFESSIONAL STUDIES

(Choose ects: 35 )

35
AMA19S-1012
WELLBEING TOURISM

(Choose 0 )

0
AMA19S-1013
CORNERSTONES OF WELLBEING TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH09 Framework for Sustainable Wellbeing Tourism 5
AM00BH10 Wellbeing Tourism Project I 5
AMA19S-1014
SMART SOLUTIONS IN WELLBEING TOURISM

(Choose all )

15
AM00BH11 Food and Accommodation in Wellbeing Tourism 5
AM00BH12 Wellbeing Sports and Smart Technology 5
AM00BH13 International Wellbeing Tourism 5
AMA19S-1015
EXPERIENTAL CONCEPTS OF WELLBEING TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH14 Nature Based Wellbeing Programme Services 5
AM00BH15 Wellbeing Tourism Project II 5
AMA19S-1016
ADVENTURE TOURISM

(Choose 0 )

0
AMA19S-1017
CORNERSTONES OF ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH16 Framework for Sustainable Adventure Tourism 5
AM00BH17 Adventure Tourism Project I 5
AMA19S-1018
EXPERIENTAL CONCEPTS OF ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

15
AM00BH18 Memorable Winter Experiences 5
AM00BH19 Authentic and Unique Wilderness Services 5
AM00BH20 International Adventure Tourism 5
AMA19S-1019
SMART SOLUTIONS IN ADVENTURE TOURISM

(Choose all )

10
AM00BH21 Outdoors Adventure Experience 5
AM00BH22 Adventure Tourism Project II 5
AMA19S-1020
ENTREPRENEURSHIP AND SETTING UP YOUR OWN BUSINESS 5-15 OP

(Choose 0 )

0
AMA19S-1021
PRACTICAL ENTREPRENEURSHIP

(Choose ects: 15 )

15
KLVY188 JA Start Up Program 10
LT00BF31 Entrepreneurship in Practice: Special area 5
AMA19S-1022
ADVANCED BUSINESS COMPETENCE

(Choose all )

12
LT00BF26 Contract and Corporate Law 3
LT00BF25 Leadership 3
LT00BF28 Management Accounting 3
LT00BF29 Business Planning 3
AMA19S-1023
INTERNATIONAL STUDIES ABROAD

(Choose ects: 0 )

0
AMA19S-1026
FREE-CHOICE STUDIES

(Choose ects: 10 )

10
MMWA088 Bar Work 3
MMWA068 Is Food Culture? 3
AM00BD06 Bar Manager Qualification 5
MMWA018 History of Tourism 3
MPWY001 Introduction to Wines 3
MMWY007 Kajaani Culture Points 3
MTW009 Destination Marketing 3
MHAA002 Foreign Language 5
MHAA003 Other free-choice course/module 5
YY00BR24 Swedish/Bygg upp din svenska 3
YY00BR23 Build up Your English 3
AW00BO59 First Aid 1 1
AW00BT89 First Aid 2 1
AMA19S-1024
PRACTICAL TRAINING

(Choose all )

30
MMHA101 Practical Training 1: theme, service production 12
MMHA102 Practical Training 2: theme, management 18
AMA19S-1025
THESIS

(Choose all )

15
MMOA001 Thesis 15

Due to the timing of optional and elective courses, credit accumulation per semester / academic year may vary.

Go back to top of page