Siirry suoraan sisältöön

Field-specific Event ProductionLaajuus (5 op)

Tunnus: BC00BY77

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Osaamistavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

fi
Ilmoittautumisaika

02.07.2025 - 31.07.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
  • Bachelor’s Degree in Tourism
  • Bachelor's Degree in Esports Business
Opettaja
  • OPE_Matkailu OPE_Matkailu
Ryhmät
  • AMA24S
    AMA24S
  • LBE24S
    LBE24S
  • ATA24S
    ATA24S

Tavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

Arviointiasteikko

0 - 5

fi
Ilmoittautumisaika

19.08.2024 - 22.09.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
  • Bachelor’s Degree in Tourism
  • Bachelor's Degree in Esports Business
Opettaja
  • Anne Määttä
  • Eljas Johansson
Ryhmät
  • ATA23S
    ATA23S
  • AMA23S
    AMA23S
  • LBE23S
    LBE23S

Tavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

Arviointiasteikko

Hylätty/Hyväksytty

fi
Ilmoittautumisaika

01.08.2023 - 30.09.2023

Ajoitus

28.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
  • Bachelor’s Degree in Tourism
  • Bachelor's Degree in Esports Business
Opettaja
  • Linda Khan
  • Helka Leimu-Pelkonen
  • Eljas Johansson
Ryhmät
  • LLT22SM
    LLT22SM
  • LBI22S
    LBI22S
  • AMA22S
    AMA22S
  • LLT22SH
    LLT22SH
  • ATA22S
    ATA22S
  • LBE22S
    LBE22S

Tavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

Arviointiasteikko

0 - 5

fi
Ilmoittautumisaika

01.12.2022 - 31.01.2023

Ajoitus

01.08.2022 - 31.07.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
  • Bachelor’s Degree in Tourism
  • Bachelor's Degree in Esports Business
Opettaja
  • Helka Leimu-Pelkonen
  • Marjukka Turunen
  • OPE_Matkailu OPE_Matkailu
Ryhmät
  • LBE21S
    LBE21S
  • ATA21S
    ATA21S
  • LBI21S
    LBI21S
  • LLT21SM
    LLT21SM
  • LLT21SH
    LLT21SH
  • ASL21S
    ASL21S
  • AMA21S
    AMA21S
  • ALK21S
    ALK21S

Tavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

Arviointiasteikko

0 - 5

fi
Ilmoittautumisaika

01.12.2021 - 31.01.2022

Ajoitus

01.11.2021 - 31.07.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
  • Bachelor’s Degree in Tourism
  • Bachelor's Degree in Esports Business
Opettaja
  • Janus Pitkänen
  • Anne Määttä
  • Helka Leimu-Pelkonen
  • Marjukka Turunen
  • Peter Stricker
Ryhmät
  • AMA20S
    AMA20S
  • ATA20S
    ATA20S
  • ALK20S
    ALK20S
  • ASL20S
    ASL20S
  • LLT20SH
    LLT20SH
  • LLT20SM
    LLT20SM
  • LBE20S
    LBE20S
  • LBI20S
    LBI20S

Tavoitteet

The students will participate in producing an event. They be able to work within different roles within the event in a responsible and expert way as well as to evaluate the success of the event.

Arviointiasteikko

0 - 5