Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalveluiden suunnittelu ja kehittäminen (3op)

Opintojakson tunnus: AM00BC82

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida asiakaslähtöisiä ruoka- ja juomapalveluita erilaisissa tilaisuuksissa ruokaturvallisuus, ympäristö ja viihtyvyystekijät huomioiden. Opiskelija osaa rakentaa yhteistyösuhteita matkailualan toimijoiden kanssa.

Sisältö

Ruokapalveluiden suunnittelu ja toteutus yhteistyössä työelämän kanssa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa toimia itsenäisesti, aloitteellisesti ja joustavasti työelämähankkeissa sekä valita ja arvioida kriittisesti ammattialansa tekniikoita ja tapoja.
Opiskelija osaa toimia asiakaslähtöisesti ja työelämää kehittävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa soveltaa tarkoituksenmukaisia ammattialansa toimintaan soveltuvia tekniikoita ja tapoja työelämähankkeissa.
Opiskelija osaa toimia ammatillisesti asiakastilanteissa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää oppimiaan ammattialan perustietoja työelämähankkeissa.
Opiskelija osaa huomioida toiminnassaan työelämän toimintaperiaatteet.

Lisätiedot

T&K-opintoina suoritetaan 3 op

Siirry alkuun