Skip to main content

Occupational WellbeingLaajuus (5 cr)

Code: AM00BW47

Credits

5 op

Teaching language

  • Finnish

Objective

Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.

Content

Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia

Assessment criteria, approved/failed

Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.

en
Enrollment

01.12.2023 - 31.01.2024

Timing

30.07.2024 - 28.12.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Bachelor’s Degree in Tourism
Teachers
  • Teija Vainikka
Groups
  • AMM23K
    AMM23K
  • AMM22K
    AMM22K

Objective

Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.

Content

Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia

Evaluation scale

0 - 5

Assessment criteria, approved/failed

Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.

en
Enrollment

01.12.2022 - 31.01.2023

Timing

01.01.2023 - 31.05.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Bachelor’s Degree in Tourism
Teachers
  • Teija Vainikka
Groups
  • AMM21K
    AMM21K
  • AMM20K
    AMM20K

Objective

Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.

Content

Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia

Evaluation scale

0 - 5

Assessment criteria, approved/failed

Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.