Occupational WellbeingLaajuus (5 cr)
Code: AM00BW47
Credits
5 op
Teaching language
- Finnish
Objective
Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.
Content
Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia
Assessment criteria, approved/failed
Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.
Enrollment
01.12.2023 - 31.01.2024
Timing
30.07.2024 - 28.12.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Business
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Bachelor’s Degree in Tourism
Teachers
- Teija Vainikka
Groups
-
AMM23KAMM23K
-
AMM22KAMM22K
Objective
Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.
Content
Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia
Evaluation scale
0 - 5
Assessment criteria, approved/failed
Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.
Enrollment
01.12.2022 - 31.01.2023
Timing
01.01.2023 - 31.05.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Business
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Bachelor’s Degree in Tourism
Teachers
- Teija Vainikka
Groups
-
AMM21KAMM21K
-
AMM20KAMM20K
Objective
Opiskelija tunnistaa työhyvinvoinnin keskeiset periaatteet.
Opiskelija tunnistaa työn tekemiseen vaikuttavat ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat ja osaa huomioida ne työelämässä sekä soveltaa tietämystään ohjatessaan esim. työyhteisön jäseniä.
Opiskelija osaa hyödyntää teknologiaa osana työhyvinvointia.
Content
Työhyvinvointipalvelut
Ergonomia (Istuma-, nosto- ja toistotyön ergonomiset ja työsuojelulliset näkökohdat, työn kuormittavuuteen vaikuttavat tekijät, työn ergonominen kehittäminen)
Hyvinvointiteknologia
Evaluation scale
0 - 5
Assessment criteria, approved/failed
Arviointikriteerit määritellään opintojakson alussa.