Food and Accommodation in Wellbeing TourismLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: AM00BH11
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää ruoan merkitykset sekä suomalaisen ruoan mahdollisuudet hyvinvointimatkailutuotteiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa toteuttaa hyvinvointia tukevia ruokapalveluita erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Opiskelija ymmärtää laadukkaan majoituksen osana hyvinvointimatkailua. Hän osaa valita kriteerit täyttävät majoituspalvelut tuotekokonaisuuksiin. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluita tukemaan hyvinvointimatkailua.
Sisältö
Terveellinen ruoka
Lähiruoka
Luomuruoka
Erityisruokavaliot
Suomen luonnon antimet
Ruoan kerääminen ja omaehtoinen valmistaminen
Hyvinvointia tukevat majoituspalvelut
Opintomatka
Previously mentioned themes will be processed and deepened using current topical issues.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä keskeisiä käsitteitä asiantuntevasti ja laaja-alaisesti. Opiskelija osaa vertailla ja valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita monipuolisesti sekä hyödyntää niitä palveluiden kehittämisessä luovasti.
Opiskelija osaa hyödyntää ruoan elementtejä perustellusti ja asiakaslähtöisesti hyvinvointimatkailun erilaisissa palveluissa. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluiden laatua tukemaan hyvinvointimatkailua.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä keskeisiä käsitteitä johdonmukaisesti.
Opiskelija osaa vertailla ja valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita sekä hyödyntää niitä palveluiden kehittämisessä.
Opiskelija osaa hyödyntää ruoan elementtejä ammatillisesti hyvinvointimatkailun erilaisissa palveluissa. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluita tukemaan hyvinvointimatkailua.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä käsitteitä asianmukaisesti.
Opiskelija osaa valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita asiakkaat huomioiden. Opiskelija osaa huomioida hyvinvointimatkailun laatuvaatimukset majoituspalveluissa.
Lisätiedot
Opetuskieli: Englanti/Suomi
Toteutus osin/kokonaan yhdessä suomenkielisen tourism-ryhmän kanssa