Skip to main content

Productization and Developing Services (4 cr)

Code: BY00BY39-3003

General information


Enrollment

01.08.2023 - 30.09.2023

Timing

23.10.2023 - 31.12.2023

Number of ECTS credits allocated

4 op

RDI portion

1 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Bachelor’s Degree in Sports and Leisure Management

Teachers

  • Anne Karhu

Groups

  • ALM22K
    ALM22K
  • 26.10.2023 14:15 - 17:30, Palveluiden tuotteistaminen ja kehittäminen BY00BY39-3003
  • 10.11.2023 12:30 - 15:45, Palveluiden tuotteistaminen ja kehittäminen BY00BY39-3003
  • 24.11.2023 12:30 - 16:00, Palveluiden tuotteistaminen ja kehittäminen BY00BY39-3003
  • 14.12.2023 10:00 - 11:30, Teams opetus_Palveluiden tuotteistaminen ja kehittäminen BY00BY39-3003

Objective

Opiskelija tunnistaa palveluihin liittyviä kehittämistarpeita ja osaa tuottaa niihin ratkaisuja. Opiskelija osaa soveltaa palvelumuotoilun menetelmiä liikunta- ja hyvinvointipalveluiden kehittämisessä. Opiskelija osaa kehittää organisaation palveluita käyttäjälähtöisesti liiketoiminnalliset periaatteet huomioiden.

Content

Palveluiden kehittämisen prosessi
Palveluiden kehittämisen menetelmät ja työkalut
Palveluiden tuotteistaminen
Kehittämistyön toteuttaminen

Evaluation scale

Hylätty/Hyväksytty

Assessment criteria, approved/failed

Tiedot:
Opiskelija käyttää keskeisiä käsitteitä asianmukaisesti ja osaa kuvailla palveluiden kehittämisen prosessin ja työkaluja.
Taidot:
Opiskelija osaa valita tarkoituksenmukaisia toimintatapoja hankkimansa tiedon ja ohjeistuksen perusteella ja toteuttaa kehittämistyötä asianmukaisesti. Opiskelija osaa arvioida ja reflektoida omaa osaamistaan ja alan toimintatapoja. Opiskelija osaa toimia itsenäisesti ja vastuullisesti erilaisissa tehtävissä ja soveltaa tarkoituksenmukaisesti toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja.
Asenteet:
Opiskelija osaa toimia ammatillisesti asiakastilanteissa ja ryhmän jäsenenä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Opiskelija osaa toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.