Siirry suoraan sisältöön

Orientoiva harjoittelu (12 op)

Toteutuksen tunnus: AL00BI63-3013

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2024 - 31.07.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 27.10.2024

Opintopistemäärä

12 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus

Opettaja

  • Kirsi Huotari
  • Kaisa Loikkanen
  • Helka Leimu-Pelkonen
  • Liisa Paavola

Ryhmät

  • ALM23K
    ALM23K

Tavoitteet

Tavoitteena on edistää opiskelijan työelämävalmiuksia. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida liikunnan ohjauskokonaisuuksia. Hän osaa kuvata liikunta-alan hallintoa harjoittelupaikkansa näkökulmasta.

Sisältö

Harjoittelun ennakkosuunnittelu
Kahdeksan (8) viikon harjoittelujakso liikunta-alan työympäristössä
Harjoittelun raportointi ja arviointi

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija huolehtii ennakkosuunnittelusta (osallistuu harjoitteluinfoon ja laatii harjoittelusopimuksen ja tavoitteet). Harjoittelujakson aikana opiskelija käyttäytyy asianmukaisesti ja toimii vastuullisesti noudattaen liikunta-alan arvoperustaa ja ammattieettisiä periaatteita. Opiskelija sopeutuu harjoittelupaikan toimintakulttuuriin ja osaa perehdyttämisen jälkeen suorittaa työtehtäviä. Opiskelija toimii itseohjautuvasti, on motivoitunut ja osoittaa halua kehittää osaamistaan. Hän ottaa muut huomioon toiminnassaan ja osaa työskennellä joustavasti ryhmässä. Opiskelija soveltaa opinnoissa jo läpikäytyjä tietoja ja taitoja ja osaa perustella toimintaansa teoreettisesti. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida liikunnan ohjauskokonaisuuksia. Hän osaa kuvata liikunta-alan hallintoa; organisaation perustehtävää, toiminta-ajatusta ja rakennetta. Opiskelija osaa arvioida toimintaansa, tunnistaa realistisesti osaamisensa tason ja kykenee vuorovaikutteiseen palautekeskusteluun. Opiskelija raportoi harjoittelun etenemisen, on yhteydessä ohjaavaan opettajaan ja palauttaa vaaditut dokumentit.

Hylätty:
Opiskelija ei suorita sovittuja työtehtäviä harjoittelupaikassa, ei toimi vastuullisesti tai ei palauta vaadittuja dokumentteja.

Esitietovaatimukset

Edeltävä osaaminen: suoritettuja opintoja 55 op.