Siirry suoraan sisältöön

Mediasuunnittelu ja sisällöntuotanto (5 op)

Toteutuksen tunnus: LT00CF23-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.02.2024 - 25.02.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus

Opettaja

  • Elina Jääskeläinen

Ryhmät

  • AMA23S
    AMA23S
  • LLT23SM
    LLT23SM

Tavoitteet

Opiskelija saavuttaa visuaalisen viestinnän ja mediasuunnittelun perustiedot ja -taidot. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa organisaation viestintämateriaaleja ja mediasisältöjä toimeksiannosta painovalmiiksi tuotteeksi asti. Opiskelija osaa visuaalisen suunnittelut perusteorian ja oppii käyttämään valittuja kuvankäsittely-, videoeditointi ja taitto-ohjelmia.

Sisältö

Digitaalinen mediatila, aineiston suunnittelu ja tuottaminen
Luettavuus ja typografinen suunnittelu
Sommittelu, kuvitus ja visuaaliset ilmaisutekijät
Mielikuvien luominen markkinointiviestinnässä
Painokelpoinen visuaalinen julkaisu
PhotoShop- ja InDesign -ohjelmat

Oppimateriaalit

Opettajan erikseen ilmoittama
Harjoitukset lähiopetuksessa

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa yritysviestinnän materiaaleja toimeksiannosta painovalmiiksi tuotteeksi asti. Tuntiharjoitukset ja lopputehtävä ovat sekä teknisesti että visuaalisesti erittäin hyvin toteutettuja ja osoittavat opiskelijan käyttävän eri ohjelmistoja sujuvasti ja pystyvän luoviin oivaltaviin ratkaisuihin. Opiskelija on valmis jatkuvasti kehittämään itseään kaikilla osa-alueilla.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa yritysviestinnän materiaaleja toimeksiannosta painovalmiiksi tuotteeksi asti. Tuntiharjoitukset ja lopputehtävä ovat teknisesti hyvin toteutettuja ja osoittavat opiskelijan pystyvän visuaalisesti luoviin ratkaisuihin. Opiskelija hallitsee eri osa-alueet ja ohjelmistot melko itsenäisesti ja osaa soveltaa ja hyödyntää niitä mediasisältöjen luomisessa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa yritysviestinnän materiaaleja toimeksiannosta painovalmiiksi tuotteeksi asti. Tuntiharjoitukset ja lopputehtävä ovat sekä teknisesti että visuaalisesti tyydyttävän hyvin toteutettuja. Opiskelija hallitsee jotkut osa-alueet paremmin kuin toiset.