Sustainable food experience (5 cr)
Code: AM00CH13-3002
General information
Enrollment
01.12.2023 - 31.01.2024
Timing
01.01.2024 - 31.07.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Business
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Bachelor’s Degree in Tourism
Teachers
- Teija Vainikka
- Annamaija Juntunen
Groups
-
AMM23KAMM23K
-
AMM22KAMM22K
- 26.01.2024 11:15 - 12:45, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 14.02.2024 16:30 - 18:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 23.02.2024 09:30 - 11:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 12.03.2024 16:30 - 17:15, Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 14.03.2024 08:00 - 16:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 15.03.2024 08:00 - 16:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 27.04.2024 11:30 - 14:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
- 24.05.2024 15:00 - 16:30, Teams AMM22K_Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
Evaluation scale
0 - 5