Skip to main content

Sustainable food experience (5 cr)

Code: AM00CH13-3002

General information


Enrollment

01.12.2023 - 31.01.2024

Timing

01.01.2024 - 31.07.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Bachelor’s Degree in Tourism

Teachers

  • Teija Vainikka
  • Annamaija Juntunen

Groups

  • AMM23K
    AMM23K
  • AMM22K
    AMM22K
  • 26.01.2024 11:15 - 12:45, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 14.02.2024 16:30 - 18:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 23.02.2024 09:30 - 11:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 12.03.2024 16:30 - 17:15, Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 14.03.2024 08:00 - 16:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 15.03.2024 08:00 - 16:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 27.04.2024 11:30 - 14:00, Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002
  • 24.05.2024 15:00 - 16:30, Teams AMM22K_Työpaja: Vastuullinen ruokaelämys AM00CH13-3002

Evaluation scale

0 - 5