Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 1: teema, palvelutuotanto (12 op)

Toteutuksen tunnus: AM00BL10-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.12.2023 - 31.01.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

12 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Matkailun koulutus

Opettaja

  • Mika Pietarinen
  • Annamaija Juntunen

Ryhmät

  • AMM24K
    AMM24K
  • 22.03.2024 13:30 - 15:00, Harjoittelu 1: teema, palvelutuotanto AM00BL10-3005

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy alansa suorittavan tason työtehtäviin ja palvelutuotantoon. Opiskelija osaa ottaa harjoittelussa käytäntöönsä perus- ja ammattiopinnoissa hankittuja tietoja. Hän osallistuu aktiivisesti työtehtäviin ja reflektoi omaa osaamistaan teorian kautta.

Sisältö

Harjoitteluinfot ennen harjoittelua
Ennakkotehtävien ja harjoittelusopimuksen hyväksyttäminen
Harjoittelu alaan liittyvässä työtehtävissä
Harjoittelun raportointi

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osaa etsiä annettujen ohjeiden mukaisesti matkailualan harjoittelupaikan joka tukee hänen ammatillista suuntautumista. Lisäksi hän on osallistunut harjoitteluinfoihin, tehnyt ennakkotehtävät, asettanut tavoitteet ja toimittanut allekirjoitetun harjoittelusopimuksen harjoittelukoordinaattorille.
Opiskelija osaa kuvata harjoittelupaikkansa erilaiset työtehtävät ja tarjottavat palvelut sekä osaa perehdyttämisen jälkeen työskennellä harjoittelupaikan suorittavissa työtehtävissä itsenäisesti. Opiskelija osaa arvioida harjoittelupaikassa oppimiaan asioita suhteessa perus- ja ammattiopinnoissa hankittuun tietoon sekä osaa reflektoida ammatillista kehittymistään. Opiskeli- ja on laatinut ja palauttanut kirjallisen harjoitteluraportin annettujen ohjeiden mukaisesti. Opiskelija osaa toteuttaa ohjatusti laajuudeltaan rajatun kehittämistehtävän työpaikan tarpeiden mukaan.

Hylätty:
Opiskelija ei osaa etsiä annettujen ohjeiden mukaisesti matkailualan harjoittelupaikkaa joka tukisi hänen ammatillista suuntautumista. Hän ei ole osallistunut harjoitteluinfoihin, ei ole tehnyt ennakkotehtäviä, ei ole asettanut tavoitteet ja ei ole toimittanut allekirjoitettua harjoittelusopimusta harjoittelukoordinaattorille.
Opiskelija ei osaa kuvata harjoittelupaikkansa erilaisia työtehtäviä ja tarjottavia palveluja sekä ei osaa perehdyttämisen jälkeen työskennellä harjoittelupaikan suorittavissa työtehtävissä itsenäisesti. Opiskelija ei osaa arvioida harjoittelupaikassa oppimiaan asioita suhteessa perus- ja ammattiopinnoissa hankittuun tietoon sekä ei osaa reflektoida ammatillista kehittymistään.
Opiskelija ei ole laatinut ja palauttanut kirjallista harjoitteluraporttia annettujen ohjeiden mukaisesti.
Opiskelija ei ole toteuttanut vaadittavaa kehittämistehtävää.

Esitietovaatimukset

Suoritettu perusopinnot ja riittävä määrä ammattiopintoja.

Lisätiedot

Opintojakso voidaan AHOToida joko kokonaan tai osittain