Skip to main content

Thesis (15 cr)

Code: AM00BL12-3005

General information


Enrollment

02.12.2024 - 31.12.2024

Timing

01.01.2025 - 31.07.2026

Number of ECTS credits allocated

15 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Bachelor’s Degree in Tourism

Teachers

  • Katja-Mari Kärkkäinen
  • Kaisa Enticknap-Seppänen
  • Mika Pietarinen
  • Eeva Mutanen

Groups

  • AMM23K
    AMM23K
  • 24.01.2025 12:00 - 13:30, Opinnäytetyöseminaari AM00BL12-3004 / Opinnäytetyö AM00BL12-3005
  • 21.02.2025 14:15 - 15:45, Opinnäytetyöseminaari AM00BL12-3004 / Opinnäytetyö AM00BL12-3005
  • 28.03.2025 14:45 - 16:15, Opinnäytetyöseminaari AM00BL12-3004 / Opinnäytetyö AM00BL12-3005
  • 25.04.2025 14:00 - 15:30, Opinnäytetyöseminaari AM00BL12-3004 / Opinnäytetyö AM00BL12-3005
  • 23.05.2025 15:45 - 17:15, Opinnäytetyöseminaari AM00BL12-3004 / AM00BL12-3005

Objective

Opiskelija kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Hän syventää ammatillista osaamistaan T&K- toiminnasta yhteistyössä prosessiin osallistuvien kanssa. Opiskelija osoittaa hallitsevansa kriittisen, tutkimuksellisen, kehittävän ja eettisen ajattelun asiantuntijuutensa kehittymisen perustana.

Content

Osa 1. Opinnäytetyön aiheanalyysi 3 op
Opinnäytetyön tavoitteet, aiheen valinta ja rajaus, ohjaus ja vertaisohjaus, sitoutuminen, aiheanalyysin esittäminen pienryhmässä, tiedonhankintataidot.

Osa 2. Opinnäytetyösuunnitelma 5 op, yhteistyö toimeksiantajan kanssa, toimeksiantosopimus ja tekijänoikeudet, arviointikäytänteet, opinnäytetyösuunnitelma ja sen esitys.

Osa 3. Opinnäytetyön toteutus, esitys ja raportointi 7 op.

Evaluation scale

0 - 5

Prerequisites

Tutkimus- ja kehittämistoiminta 5 op hyväksytysti suoritettu ennen aiheanalyysi-vaihetta. Aiheanalyysi hyväksytty ennen opinnäytetyösuunnitelman esittämistä. Opinnäytetyösuunnitelma hyväksytty ennen opinnäytetyön tekemistä ja esittämistä. Opinnäytetyö esitetty ennen kypsyysnäytteen kirjoittamista.