Siirry suoraan sisältöön

Matkalla viinien ja oluiden maailmaan (5 op)

Toteutuksen tunnus: AM00BL13-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.08.2024 - 28.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.08.2024 - 31.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
suomi
Opettajat
Annamaija Juntunen
Ryhmät
VAPVAL2024
VAPVAL2024
Opintojakso
AM00BL13

Toteutuksella on 9 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 18 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ti 03.09.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 10.09.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 17.09.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 24.09.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 01.10.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 08.10.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 22.10.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 29.10.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Ti 05.11.2024 klo 15:30 - 17:30
(2 t 0 min)
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009
TA11L159 Matkailu TA11L159 Matkailu
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa eri viini- ja oluttyyppejä, oppii niiden valmistusmenetelmät ja tärkeimmät tuotantoalueet sekä ymmärtää makuun, laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. Opiskelija hallitsee viinien ja oluiden tarjoiluetiketin sekä tutustuu viinitermistöön ja aistinvaraiseen arviointiin.
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa.

Sisältö

Tärkeimmät viini- ja oluttyypit
Valmistusmenetelmät
Juomien tuotantoalueet
Juomien tarjoilu
Vastuullisuus
Ruoan ja juoman yhdistäminen

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit ovat saatavilla Moodlessa.

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa suunnitella asiakaslähtöisen juomatarjoilun nykytrendien näkökulmat huomioiden sekä osaa arvioida oman tieto/taitonsa kehittymistä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osaa kuvailla ja analyisoida oluiden ja viinien makuominaisuuksia sekä soveltaa osaamistaan asiakaslähtöisesti.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osaa maistaa ja tunnistaa erilaisia oluita ja viinejä sekä ymmärtää niiden tarjoilun periaatteet. Tunnistaa yleisimmät juoma-trendit.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opintojakso toteutetaan syksyllä seuraavasti luokkatilassa TA1 1L159:
ti 3.9., klo 15.30-17.30
ti 10.9., klo 15.30-17.30
ti 17.9., klo 15.30-17.30
ti 24.9., klo 15.30-17.30
ti 1.10., klo 15.30-17.30
ti 8.10., klo 15.30-17.30
ti 22.10., klo 15.30-17.30
ti 29.10., klo 15.30-17.30
ti 5.11, klo 15.30-17.30

Siirry alkuun