Matkalla viinien ja oluiden maailmaan (5 op)
Toteutuksen tunnus: AM00BL13-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
19.08.2024 - 28.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
06.08.2024 - 31.10.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Business
- Opetuskielet
- suomi
Toteutuksella on 9 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 18 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ti 03.09.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 10.09.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 17.09.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 24.09.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 01.10.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 08.10.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 22.10.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 29.10.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Ti 05.11.2024 klo 15:30 - 17:30 (2 t 0 min) |
Matkalla viinien ja oluiden maailmaan AM00BL13-3009 |
TA11L159 Matkailu
TA11L159 Matkailu
|
Tavoitteet
Opiskelija tunnistaa eri viini- ja oluttyyppejä, oppii niiden valmistusmenetelmät ja tärkeimmät tuotantoalueet sekä ymmärtää makuun, laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. Opiskelija hallitsee viinien ja oluiden tarjoiluetiketin sekä tutustuu viinitermistöön ja aistinvaraiseen arviointiin.
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa.
Sisältö
Tärkeimmät viini- ja oluttyypit
Valmistusmenetelmät
Juomien tuotantoalueet
Juomien tarjoilu
Vastuullisuus
Ruoan ja juoman yhdistäminen
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit ovat saatavilla Moodlessa.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Osaa suunnitella asiakaslähtöisen juomatarjoilun nykytrendien näkökulmat huomioiden sekä osaa arvioida oman tieto/taitonsa kehittymistä.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Osaa kuvailla ja analyisoida oluiden ja viinien makuominaisuuksia sekä soveltaa osaamistaan asiakaslähtöisesti.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Osaa maistaa ja tunnistaa erilaisia oluita ja viinejä sekä ymmärtää niiden tarjoilun periaatteet. Tunnistaa yleisimmät juoma-trendit.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty/Hylätty
Lisätiedot
Opintojakso toteutetaan syksyllä seuraavasti luokkatilassa TA1 1L159:
ti 3.9., klo 15.30-17.30
ti 10.9., klo 15.30-17.30
ti 17.9., klo 15.30-17.30
ti 24.9., klo 15.30-17.30
ti 1.10., klo 15.30-17.30
ti 8.10., klo 15.30-17.30
ti 22.10., klo 15.30-17.30
ti 29.10., klo 15.30-17.30
ti 5.11, klo 15.30-17.30