Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (1 op)

Toteutuksen tunnus: MMWA301-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.08.2024 - 22.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2024 - 27.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
1 op
Lähiosuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
1 - 20
Opettajat
Teija Vainikka
Opintojakso
MMWA301

Toteutuksella on 2 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 3 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ke 25.09.2024 klo 15:00 - 17:00
(2 t 0 min)
Hygieniapassi MMWA301-3005
TA12L101 TA12L101
Pe 25.10.2024 klo 14:30 - 15:30
(1 t 0 min)
Hygieniapassi testi
TA12L120 TA12L120
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Aika ja paikka

Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)

Oppimateriaalit

Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.

Opetusmenetelmät

Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena, samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.

Arviointiasteikko

Hylätty/Hyväksytty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.

Siirry alkuun