Siirry suoraan sisältöön

Valmistustekniikka (6op)

Toteutuksen tunnus: TK00BZ13-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.01.2021 - 30.04.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2021 - 25.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
Lähiosuus
6 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Teknologia
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Konetekniikan koulutus
Opettajat
Hannu Tornberg
Ryhmät
KKT20SRaa
KKT20SRaa
Opintojakso
TK00BZ13

Toteutukselle Valmistustekniikka TK00BZ13-3002 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Arviointiasteikko

0 - 5

Tavoitteet

Opiskelija saa yleiskäsityksen tuotantolaitosten valmistusmenetelmistä sekä niissä
käytettävistä koneista ja laitteista.

Toteutustavat

Luennot ja harjoitukset.

Suoritustavat

Aktiivinen osallistuminen opetukseen.
Harjoitustehtävien tekeminen hyväksytysti.
Mahdollinen tentti.

Sisältö

Valutekniikka
Muovaavat menetelmät
Levy- ja liittämistekniikka
Lastuava työstö
Pinnoitusmenetelmät
Erikoismenetelmät

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa valmistustekniikan päämenetelmät ja niiden käyttöalat ja käyttää ammattikäsitteitä johdonmukaisesti.
Opiskelija tiedostaa valmistustekniikan menetelmien tuntemisen merkityksen teollisessa toiminnassa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija käyttää ammattikäsitteitä sujuvasti ja laaja-alaisesti sekä osaa arvioida menetelmien soveltuvuutta erilaisissa tehtävissä eri toimintaympäristöissä.
Opiskelija ymmärtää valmistustekniikan taloudellisen merkityksen teollisessa toiminnassa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija käyttää ammattikäsitteitä asiantuntevasti sekä osaa soveltaa ammatillista osaamista tarkoituksenmukaisesti eri tilanteissa.
Opiskelija kykenee valitsemaan kuhunkin tilanteeseen parhaimman mahdollisen ja saatavilla olevan valmistustekniikan menetelmän. Opiskelija kykenee kehittämään menetelmiä, jotta ne soveltuvat käytettäviksi eri tilanteissa taloudellisella tavalla.

Siirry alkuun