Siirry suoraan sisältöön

Matkailun ruokapalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: AM00BG92-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.12.2021 - 31.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2022 - 20.03.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailun koulutus
Opettajat
Teija Vainikka
Annamaija Juntunen
Ryhmät
AMA21S
AMA21S
Opintojakso
AM00BG92
Toteutukselle AM00BG92-3005 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

0 - 5

Tavoitteet

Opiskelija osaa selittää ruoan merkityksen osana matkailupalvelua ja tunnistaa keskeisimmät matkailualalla tarjottavat ateriapalvelut. Hän osaa ottaa huomioon asiakkaan ruokapalveluun liittyvät tarpeet sekä selittää palveluiden tuottamisen edellytykset ja lainsäädännölliset vaatimukset.

Sisältö

Ruokapalvelut matkailualan strategioissa
Keittiö toimintaympäristönä
Ateria- ja kahvilapalvelut
Anniskelupassi (itsenäinen opiskelu 0,5 op)
Hygieniapassi (itsenäinen opiskelu 0,5 op)

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelun keskeisiä käsitteitä asianmukaisesti sekä esittää ruokapalveluiden, ravitsemuksen, tarjoilun, anniskelun ja ruokaturvallisuuden perustiedot.
Opiskelija osaa toimia ohjattuna asianmukaisesti erilaisissa toimintaympäristöissä sekä osaa ohjatusti käyttää tarvittavia työvälineitä.
Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä ja noudattaa yhteisiä pelisääntöjä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää johdonmukaisesti ruokapalveluiden keskeisiä käsitteitä sekä selittää ja perustella ruokapalvelun, ravitsemuksen, tarjoilun, anniskelun ja ruokaturvallisuuden perustiedot.
Opiskelija osaa toimia oma-aloitteisesti ja vastuullisesti erilaisissa oppimisympäristöissä sekä osaa käyttää tarvittavia työvälineitä tarkoituksenmukaisesti.
Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi ja yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää laaja-alaisesti ruokapalvelun keskeisiä käsitteitä sekä osaa yhdistellä ruokapalvelun, ravitsemuksen, tarjoilun, anniskelun ja ruokaturvallisuuden perustiedot kokonaisuuksiksi.
Opiskelija osaa toimia itsenäisesti, vastuullisesti, aloitteellisesti ja joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä sekä osaa valita ja käyttää tarvittavia työvälineitä joustavasti.
Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä edistäen ja kehittäen ryhmän toimintaa ja yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Siirry alkuun