Siirry suoraan sisältöön

HygeniapassiLaajuus (1 op)

Tunnus: AM00BL18

Laajuus

1 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.

Sisältö

Elintarvikelainsäädäntö

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

fi
Ilmoittautumisaika

01.08.2023 - 30.09.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Matkailun koulutus
Ryhmät
  • AMM23K
    AMM23K

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.

Sisältö

Elintarvikelainsäädäntö

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Ilmoitetaan opintojakson alussa.