Hygiene PassLaajuus (1 cr)
Code: AM00BL18
Credits
1 op
Objective
Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.
Content
Elintarvikelainsäädäntö
Assessment criteria, approved/failed
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Enrollment
01.08.2023 - 30.09.2023
Timing
01.08.2023 - 31.12.2023
Number of ECTS credits allocated
1 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Business
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Bachelor’s Degree in Tourism
Groups
-
AMM23KAMM23K
Objective
Opiskelija hallitsee elintarvikehygienian perusasiat, jotta osaa käsitellä ruokaa elintarvikealalla turvallisesti. Opiskelija osoittaa hallitsevansa elintarvikelainsäädännön testillä.
Content
Elintarvikelainsäädäntö
Evaluation scale
0 - 5
Assessment criteria, approved/failed
Ilmoitetaan opintojakson alussa.