Skip to main content

Service Business and Productisation (5 cr)

Code: YA00BR09-3004

General information


Enrollment

01.01.2022 - 31.08.2022

Timing

01.08.2022 - 16.12.2022

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual portion

5 op

RDI portion

3 op

Mode of delivery

Distance learning

Unit

Business

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Master’s Degree in Sports Leadership and Development
  • MASTER´S DEGREE IN BUSINESS MANAGEMENT
  • Master’s Degree in Tourism Leadership and Development
  • Degree Programme in Management of Health and Social
  • Business Information Technology and Business Expertise Degree (Masters)

Teachers

  • Mervi Väisänen

Groups

  • ALY21S
    ALY21S
  • SJY21S
    SJY21S
  • LYL21SV
    LYL21SV
  • TLY21S
    TLY21S
  • LYL21S
    LYL21S
  • AYM21S
    AYM21S

Objective

Opiskelija ymmärtää palvelujen johtamisen erityispiirteet, periaatteet ja osaa kehittää palveluita sekä johtaa organisaation palveluympäristöä. Opiskelija ymmärtää palvelujen tuotteistamisen mahdollisuudet sekä omaa valmiudet tuotteistaa ja modularisoida palveluita.
Opiskelija tunnistaa monikanavaisen asiakaskohtaamisen vaatimukset ja osaa hyödyntää laajasti erilaisia viestintäkanavia asiakaspalvelussa ja palvelujen johtamisessa.

Content

Keskeiset käsitteet
Palvelujen tuotteistaminen, modularisointi ja hinnoittelu
Palveluprosessit monikanavaisissa ympäristöissä
Uudet palveluliiketoimintamallit
Palvelun laadun johtaminen
Palvelukulttuurin rakentaminen

Materials

Ilmoitettu moodlessa.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty suoritus:
Kehittämistehtävän käsitteellinen tarkastelu kattaa palveluliiketoiminnan ja tuotteistuksen peruskäsitteitä. Raportissa on hyödynnetty riittävästi (min.3 lähdettä) relevanttia lähdemateriaalia.
Raportissa on kuvattu organisaation palveluliiketoiminnan ja tuotteistuksen nykytila ja analysoitu organisaation palveluliiketoiminnan sekä tuotteistuksen kehittämis- ja hyödyntämismahdollisuuksia. Kehittämisehdotus sisältää uuden palvelutuotteen sisäisen ja ulkoisen tuotekuvauksen. Uuden palvelutuotteen jatkokehitysmahdollisuuksia on arvioitu kriittisesti pohdintaosuudessa.
Kirjallinen raportti on laadittu Kamkin raportointiohjeistuksen mukaisesti. Se on rakenteeltaan looginen ja kieliasultaan asiatyylin mukainen.

Evaluation scale

Hylätty/Hyväksytty