Siirry suoraan sisältöön

Kannattava matkailuyritys (5 op)

Toteutuksen tunnus: AM00BK97-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2023 - 30.09.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 15.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Matkailun koulutus

Opettaja

  • Sami Malm

Ryhmät

  • AMM21K
    AMM21K
  • 25.08.2023 13:30 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 13.09.2023 16:30 - 18:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 22.09.2023 11:45 - 13:30, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 27.10.2023 11:30 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 15.11.2023 16:30 - 18:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 17.11.2023 11:45 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 08.12.2023 15:15 - 16:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003

Tavoitteet

Opiskelija osaa laatia ja hyväksikäyttää yrityksen johdon päätöksentekoa tukevia laskentatointa, taloutta ja kannattavuutta koskevia laskelmia. Yrityksen tuloksellisuus mittaamisen, analysoinnin, raportoinnin ja seurannan kohteena.

Sisältö

Talouden hallinta ja kirjanpito
Yrityksen kausi- ja tilinpäätösraporttien analysointi Investointien kannattavuuden arviointi
Kannattavuuden suunnittelu erilaisissa matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä Balanced Scorecard
Tuloksellisuuden mittaaminen ja analysointi

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa suunnitella yrityksen kannattavaa toimintaa laskentamenetelmiä käyttäen. Hän käyttää toiminnassaan itsenäisesti talouden seurannan tekniikoita ja malleja ja arvioi niitä kriittisesti sekä toimii ryhmän ja tiimin kehittäjänä ja hengen luojana.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa soveltaa kannattavuuden suunnittelussa ja hallinnassa käytettäviä laskentamenetelmiä ja hän käyttää niitä itsenäisesti toiminnassaan.
Opiskelija osallistuu toimintaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ryhmässä ja tiimeissä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee kannattavuuden suunnittelussa ja hallinnassa käytettäviä laskentamenetelmiä ja hän käyttää niitä ohjatusti toiminnassaan.
Opiskelija osallistuu toimintaan ryhmässä.