Skip to main content

Profitable Tourism Business (5 cr)

Code: AM00BK97-3003

General information


Enrollment

01.08.2023 - 30.09.2023

Timing

01.08.2023 - 15.12.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Business

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Bachelor’s Degree in Tourism

Teachers

  • Sami Malm

Groups

  • AMM21K
    AMM21K
  • 25.08.2023 13:30 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 13.09.2023 16:30 - 18:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 22.09.2023 11:45 - 13:30, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 27.10.2023 11:30 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 15.11.2023 16:30 - 18:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 17.11.2023 11:45 - 15:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003
  • 08.12.2023 15:15 - 16:00, Kannattava matkailuyritys AM00BK97-3003

Objective

Opiskelija osaa laatia ja hyväksikäyttää yrityksen johdon päätöksentekoa tukevia laskentatointa, taloutta ja kannattavuutta koskevia laskelmia. Yrityksen tuloksellisuus mittaamisen, analysoinnin, raportoinnin ja seurannan kohteena.

Content

Talouden hallinta ja kirjanpito
Yrityksen kausi- ja tilinpäätösraporttien analysointi Investointien kannattavuuden arviointi
Kannattavuuden suunnittelu erilaisissa matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä Balanced Scorecard
Tuloksellisuuden mittaaminen ja analysointi

Evaluation scale

0 - 5

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa suunnitella yrityksen kannattavaa toimintaa laskentamenetelmiä käyttäen. Hän käyttää toiminnassaan itsenäisesti talouden seurannan tekniikoita ja malleja ja arvioi niitä kriittisesti sekä toimii ryhmän ja tiimin kehittäjänä ja hengen luojana.

Assessment criteria, good (3)

Opiskelija osaa soveltaa kannattavuuden suunnittelussa ja hallinnassa käytettäviä laskentamenetelmiä ja hän käyttää niitä itsenäisesti toiminnassaan.
Opiskelija osallistuu toimintaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ryhmässä ja tiimeissä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee kannattavuuden suunnittelussa ja hallinnassa käytettäviä laskentamenetelmiä ja hän käyttää niitä ohjatusti toiminnassaan.
Opiskelija osallistuu toimintaan ryhmässä.