Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (1 op)

Toteutuksen tunnus: MMWA301-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.08.2024 - 22.09.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.07.2024

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

3 - 20

Opettaja

  • Teija Vainikka

Ryhmät

  • VAPVAL2024
    VAPVAL2024

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Aika ja paikka

Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)

Oppimateriaalit

Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.

Opetusmenetelmät

Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.

Arviointiasteikko

Hylätty/Hyväksytty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.