Hygieniapassi (1 cr)
Code: MMWA301-3004
General information
Enrollment
19.08.2024 - 22.09.2024
Timing
01.01.2024 - 31.07.2024
Number of ECTS credits allocated
1 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Business
Teaching languages
- Finnish
Seats
3 - 20
Teachers
- Teija Vainikka
Groups
-
VAPVAL2024VAPVAL2024
Objective
The student is able to describe the risk factors of food safety and the operational guidelines defined in the legislation and the instructions of the Finnish Food Authority to ensure Finnish food safety.
Content
The content areas of the hygiene passport defined in the guidelines of the Finnish Food Authority.
Location and time
Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)
Materials
Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.
Teaching methods
Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.
Exam schedules
Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin.
Assessment criteria, approved/failed
Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.
Further information
Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.
Evaluation scale
Hylätty/Hyväksytty
Assessment criteria, approved/failed
Passed: The student has participated in the information session and passed the hygiene passport test.