Skip to main content

Hygieniapassi (1 cr)

Code: MMWA301-3004

General information


Enrollment
19.08.2024 - 22.09.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2024 - 31.07.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Business
Teaching languages
Finnish
Seats
3 - 20
Teachers
Teija Vainikka
Groups
VAPVAL2024
VAPVAL2024
Course
MMWA301
No reservations found for realization MMWA301-3004!

Objective

The student is able to describe the risk factors of food safety and the operational guidelines defined in the legislation and the instructions of the Finnish Food Authority to ensure Finnish food safety.

Content

The content areas of the hygiene passport defined in the guidelines of the Finnish Food Authority.

Location and time

Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)

Materials

Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.

Teaching methods

Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.

Exam schedules

Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.

Further information

Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.

Evaluation scale

Hylätty/Hyväksytty

Assessment criteria, approved/failed

Passed: The student has participated in the information session and passed the hygiene passport test.

Go back to top of page