Accommodation Services (5 cr)
Code: AM00BK84-3007
General information
- Enrollment
-
19.08.2024 - 22.09.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.08.2024 - 31.12.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Business
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Bachelor’s Degree in Tourism
Realization has 6 reservations. Total duration of reservations is 12 h 0 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Sat 31.08.2024 time 12:00 - 14:00 (2 h 0 min) |
Majoituspalvelut AM00BK84-3007 |
TA12L129
TA12L129
|
Fri 27.09.2024 time 11:30 - 13:00 (1 h 30 min) |
Majoituspalvelut AM00BK84-3007 |
Teams opetus
|
Fri 25.10.2024 time 15:00 - 17:30 (2 h 30 min) |
Majoituspalvelut AM00BK84-3007 |
TA12L128
TA12L128
|
Sat 26.10.2024 time 12:00 - 14:00 (2 h 0 min) |
Majoituspalvelut AM00BK84-3007 |
TA12L120
TA12L120
|
Fri 22.11.2024 time 14:30 - 17:00 (2 h 30 min) |
Majoituspalvelut AM00BK84-3007 |
Teams opetus
|
Fri 13.12.2024 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Hotellivierailu_Majoituspalvelut AM00BK84-3007 & AM00BK84-3008 |
Hotellivierailu. Original Sokos Hotel Valjus, Kajaani
|
Objective
Opiskelija osaa kuvata Suomen ja maailman majoitustoimintaa ja selittää eri majoitustoiminnan tarjoamat muodot. Opiskelija ymmärtää majoitustoiminnan sisäistä ja ulkoista toimintaympäristöä sekä hallitsee keskeisimmät majoitusliikkeen työtehtävät.
Content
Majoitustoiminnan historia
Majoitustoiminta ja sen muodot
Majoitusliikkeen toimintaympäristöt
Majoitusliikkeen puhtaanapito
Sähköinen liiketoiminta ja markkinoinnin merkitys
Location and time
Ajalla elokuu - jouluukuu, 2024.
Annetun työjärjestyksen mukaisessa paikassa.
Materials
Rautiainen, M. & Siiskonen, M. (2021). Majoitustoiminta ja palveluosaaminen. Restamark.
Sekä muu annettu opiskelumateriaali, joka löytyy Reppu-oppimisympäristöstä.
Opiskelumateriaali mahdollisesti täydentyy kurssin aikana.
Teaching methods
Kontaktiopetus, lähi- ja Teams- opetuksena.
Annetut tehtäväharjoitteet.
Hotelijärjestelmän perusteet.
Employer connections
Hotellivierailu kurssin aikana.
Exam schedules
Tentin sijasta annettaan laajempi oppimistehtävä.
Student workload
Kurssin laajuus on 5 op, josta 12 h toteutuu kontaktiopetuksena ja 122,5 h on itsenäistä työskentelyä.
Content scheduling
Kurssi toteutuu 3. & 4. jaksolla.
Evaluation scale
0 - 5
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa laaja-alaisesti kuvata ja analysoida Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös selittää kiitettävästi majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä analysoida majoitusliikkeen toimintaympäristön. Opiskelija hallitsee kiitettävästi ja laaja-alaisesti majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet. Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä edistäen ja kehittäen ryhmän toimintaa sekä osaa soveltaa
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija osaa hyvin kuvata Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös selittää hyvin majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä kuvata majoitusliikkeen toimintaympäristön. Opiskelija osaa hyvin majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet. Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi sekä osaa perustella toimintansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa tyydyttävästi kuvata Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös pintapuolisesti selittää majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä kuvata majoitusliikkeen toimintaympäristöä. Opiskelija hallitsee tyydyttävästi majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet.
Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä ja ottaa toiminnassaan muut ryhmän jäsenet huomioon sekä toimii ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.
Assessment criteria, fail (0)
Opiskelija ei osaamisellaan ja taidoillaan yllä arviointikriteerien 1-2 ehtoihin. Opiskelija ei täytä annettujen tehtävien tavoitteita, tai jättää palauttamatta annetut harjoitteet.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa laaja-alaisesti kuvata ja analysoida Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös selittää kiitettävästi majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä analysoida majoitusliikkeen toimintaympäristön. Opiskelija hallitsee kiitettävästi ja laaja-alaisesti majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet. Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä edistäen ja kehittäen ryhmän toimintaa sekä osaa soveltaa.
Toteutuksen arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Opiskelija osaa hyvin kuvata Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös selittää hyvin majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä kuvata majoitusliikkeen toimintaympäristön. Opiskelija osaa hyvin majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet. Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi sekä osaa perustella toimintansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa tyydyttävästi kuvata Suomen ja maailman majoitustoiminnan historian pääpiirteet ja vaiheet tähän päivään saakka. Hän osaa myös pintapuolisesti selittää majoitustoiminnan tarjonnan eri muodot sekä kuvata majoitusliikkeen toimintaympäristöä. Opiskelija hallitsee tyydyttävästi majoitusliikkeen puhtaanapidon perusteet. Opiskelija osaa toimia ryhmän jäsenenä ja ottaa toiminnassaan muut ryhmän jäsenet huomioon sekä toimii ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.