Siirry suoraan sisältöön

Experiential Events (5 op)

Toteutuksen tunnus: BC00BY75-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.08.2024 - 22.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management
Bachelor’s Degree in Tourism
Bachelor's Degree in Esports Business
Opettajat
Anne Määttä
Eljas Johansson
Ryhmät
ATA23S
ATA23S
AMA23S
AMA23S
LBE23S
LBE23S
Opintojakso
BC00BY75

Toteutuksella on 10 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 36 t 15 min.

Aika Aihe Tila
Ke 28.08.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 04.09.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 11.09.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 18.09.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 02.10.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 23.10.2024 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Visit KAMK event
Ke 30.10.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 06.11.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 13.11.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Ke 27.11.2024 klo 12:30 - 15:45
(3 t 15 min)
Experiental Events/Kannattava tapahtumatuotanto
TA11L156-aud TA11L156-aud
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

The students will understand the significance of memorable experiences and narratives in event production and the role of catering as a part of the event experience.
The students will be able to plan responsible events taking into account the special features of the region and the opportunities offered by the environment.

Sisältö

Memorable experience
Creating narratives
Catering as a part of events
Responsibility
Special cultural features

Arviointiasteikko

0 - 5

Siirry alkuun