Skip to main content

Hygieniapassi (1 cr)

Code: MMWA301-3005

General information


Enrollment
19.08.2024 - 22.09.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2024 - 27.10.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 20
Teachers
Teija Vainikka
Course
MMWA301

Realization has 2 reservations. Total duration of reservations is 3 h 0 min.

Time Topic Location
Wed 25.09.2024 time 15:00 - 17:00
(2 h 0 min)
Hygieniapassi MMWA301-3005
TA12L101 TA12L101
Fri 25.10.2024 time 14:30 - 15:30
(1 h 0 min)
Hygieniapassi testi
TA12L120 TA12L120
Changes to reservations may be possible.

Objective

The student is able to describe the risk factors of food safety and the operational guidelines defined in the legislation and the instructions of the Finnish Food Authority to ensure Finnish food safety.

Content

The content areas of the hygiene passport defined in the guidelines of the Finnish Food Authority.

Location and time

Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)

Materials

Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.

Teaching methods

Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena, samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.

Exam schedules

Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.

Further information

Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.

Evaluation scale

Hylätty/Hyväksytty

Assessment criteria, approved/failed

Passed: The student has participated in the information session and passed the hygiene passport test.

Go back to top of page