Siirry suoraan sisältöön

Ruoka osana matkailupalvelua (5 op)

Toteutuksen tunnus: AM00CS86-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2025 - 31.12.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.01.2026 - 31.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailun koulutus
Opettajat
Teija Vainikka
Ryhmät
AMM25K
AMM25K
Opintojakso
AM00CS86
Toteutukselle AM00CS86-3001 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija osaa selittää matkailun ruokapalveluita ohjaavat strategiat ja suositukset ja osaa käyttää näitä matkailun ruokapalveluiden kehittämisessä. Opiskelija osaa kuvata erilaisia matkailualan ruokapalveluita sekä ymmärtää vastuullisuuden ulottuvuudet ja taloudelliset reunaehdot palveluiden toteuttamisessa.

Sisältö

- Ruokamatkailustrategia, tuotesuositukset, trendikatsaukset
- Ruokapalveluiden vastuullisuus
- Ruokaturvallisuus
- Kulttuuriset, terveydelliset ja muut yksilölliset ruokaan liittyvät tarpeet
- Ruokapalveluiden tuottamisen ja tarjoilun toimintaympäristöt ja ammattitaitovaatimukset
- Ruokapalveluiden kustannuksiin vaikuttavat tekijät

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit ovat saatavilla moodlesta.

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää asiantuntevasti ja laaja-alaisesti ruokapalveluihin liittyviä keskeisiä käsitteitä sekä toimia vastuullisesti, aloitteellisesti, itsenäisesti ja joustavasti kulloisessakin oppimisympäristössä. Opiskelija osaa toimia asiakaslähtöisesti, tavoitteellisesti ja työelämää kehittävästi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää johdonmukaisesti ruokapalveluihin liittyviä keskeisiä käsitteitä sekä valita tarkoituksenmukaisia toimintatapoja hankkimansa tiedon ja ohjeistuksen perusteella. Opiskelija osaa toimia itsenäisesti ja vastuullisesti erilaisissa ruokapalvelualan tehtävissä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää ruokapalveluihin littyviä yksittäisiä käsitteitä sekä toimia tarkoituksenmukaisesti erilaisissa ruokapalvelualan tehtävissä.

Siirry alkuun