Hygieniapassi (1 op)
Toteutuksen tunnus: MMWA301-3006
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
30.12.2024 - 26.01.2025
Ajoitus
01.01.2025 - 31.07.2025
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Teija Vainikka
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit kuvataan Moodlessa.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.