Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (1 op)

Toteutuksen tunnus: MMWA301-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

30.12.2024 - 26.01.2025

Ajoitus

01.01.2025 - 31.07.2025

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Opetuskielet

  • Suomi

Opettaja

  • Teija Vainikka

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit kuvataan Moodlessa.

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.