Hygieniapassi (1 op)
Toteutuksen tunnus: MMWA301-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
18.08.2025 - 21.09.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
01.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 1 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Business
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 20
- Opettajat
- Teija Vainikka
- Opintojakso
- MMWA301
Toteutuksella on 2 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 2 t 30 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ke 17.09.2025 klo 15:30 - 17:00 (1 t 30 min) |
Info_Hygieniapassi MMWA301-3007 |
TA12L101
TA12L101
|
To 09.10.2025 klo 14:00 - 15:00 (1 t 0 min) |
Testi_Hygieniapassi MMWA301-3007 |
TA12L101
TA12L101
|
Arviointiasteikko
Hylätty/Hyväksytty
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Toteutustavat
Opintojakson infotunti sekä testitilaisuus on lähiopetusta eikä etäyhteydellä osallistuminen ole mahdollista. Mahdollisista uusitatesteistä sovitaan opettajan kanssa.
Suoritustavat
Opintojakso sisältää opiskeluun orientoivan infotunnin sekä testitilaisuuden. Opintojakson läpäisy edelyyttää infotunnille ja testitilaisuuteen osallistuminen etukäteen määriteltynä päivänä ja kellonaikana sekä vaadittujen sisältöaulueiden itsenäisen opiskelun. Opintojaksolla ei ole vaihtoehtoista suoritustapaa.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Aika ja paikka
Opintojakson aloituskerta pidetään ke 17.9. 2025 klo 15.30-17.00, johon osallistuminen on edellytyksenä kurssille osallistumiselle.
Aloituskerralla kerrotaan hygieniapassin suoritukseen liittyvistä maksuista.
Oppimateriaalit
Opiskelumateriaalit esitellään Reppu-alustalla.
Opetusmenetelmät
Opintojakso koostuu kaikille pakollisesta aloituskerrasta, jolloin käydään läpi kurssin osaamisvaatimukset ja opiskelumateriaalit itsenäistä opiskelua varten. Kurssin lopuksi suoritetaan kirjallinen, luokkatilassa valvottu hygieniapassitesti.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Hygieniapassitesti pidetään to 9.10.2025 klo 14-15. Testi suoritetaan valvotussa tilassa (ei etätenttimahdollisuutta). Mahdollisesti tarvittava uusintatenttiajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Lisätiedot
Hygieniapassi hyväksiluetaan ainostaan silloin, jos testin suorittamisesta on aikaa korkeintaan 10 vuotta ja lisäksi osaamisen ajantasaisuus on kuvattu ahot-menettelyllä.