Siirry suoraan sisältöön

Food and Accommodation in Wellbeing Tourism (5 op)

Toteutuksen tunnus: AM00BH11-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.01.2021 - 30.04.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.02.2021 - 25.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailun koulutus
Opettajat
Marjukka Turunen
Teija Vainikka
Annamaija Juntunen
Opintojakso
AM00BH11
Toteutukselle AM00BH11-3005 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

0 - 5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää ruoan merkitykset sekä suomalaisen ruoan mahdollisuudet hyvinvointimatkailutuotteiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa toteuttaa hyvinvointia tukevia ruokapalveluita erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Opiskelija ymmärtää laadukkaan majoituksen osana hyvinvointimatkailua. Hän osaa valita kriteerit täyttävät majoituspalvelut tuotekokonaisuuksiin. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluita tukemaan hyvinvointimatkailua.

Sisältö

Terveellinen ruoka
Lähiruoka
Luomuruoka
Erityisruokavaliot
Suomen luonnon antimet
Ruoan kerääminen ja omaehtoinen valmistaminen
Hyvinvointia tukevat majoituspalvelut
Opintomatka

Previously mentioned themes will be processed and deepened using current topical issues.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä käsitteitä asianmukaisesti.
Opiskelija osaa valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita asiakkaat huomioiden. Opiskelija osaa huomioida hyvinvointimatkailun laatuvaatimukset majoituspalveluissa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä keskeisiä käsitteitä johdonmukaisesti.
Opiskelija osaa vertailla ja valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita sekä hyödyntää niitä palveluiden kehittämisessä.
Opiskelija osaa hyödyntää ruoan elementtejä ammatillisesti hyvinvointimatkailun erilaisissa palveluissa. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluita tukemaan hyvinvointimatkailua.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää ruokaan liittyviä keskeisiä käsitteitä asiantuntevasti ja laaja-alaisesti. Opiskelija osaa vertailla ja valita hyvinvointimatkailutuotteeseen sopivia ruokapalveluita monipuolisesti sekä hyödyntää niitä palveluiden kehittämisessä luovasti.
Opiskelija osaa hyödyntää ruoan elementtejä perustellusti ja asiakaslähtöisesti hyvinvointimatkailun erilaisissa palveluissa. Opiskelija osaa kehittää majoituspalveluiden laatua tukemaan hyvinvointimatkailua.

Siirry alkuun