Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (1 op)

Toteutuksen tunnus: MMWA301-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.04.2022 - 24.04.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
1 op
Lähiosuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
suomi
Opettajat
Teija Vainikka
Ryhmät
VAPVAL2023
VAPVAL2023
Opintojakso
MMWA301
Toteutukselle MMWA301-3003 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Toteutustavat

Opintojakson infotunti sekä testitilaisuus on lähiopetusta eikä etäyhteydellä osallistuminen ole mahdollista. Mahdollisista uusitatesteistä sovitaan opettajan kanssa.

Suoritustavat

Opintojakso sisältää opiskeluun orientoivan infotunnin sekä testitilaisuuden. Opintojakson läpäisy edelyyttää infotunnille ja testitilaisuuteen osallistuminen etukäteen määriteltynä päivänä ja kellonaikana sekä vaadittujen sisältöaulueiden itsenäisen opiskelun. Opintojaksolla ei ole vaihtoehtoista suoritustapaa.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Siirry alkuun