Hygieniapassi (1 op)
Toteutuksen tunnus: MMWA301-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
11.04.2022 - 24.04.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
01.01.2023 - 31.07.2023
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 1 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Business
- Opetuskielet
- suomi
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Toteutustavat
Opintojakson infotunti sekä testitilaisuus on lähiopetusta eikä etäyhteydellä osallistuminen ole mahdollista. Mahdollisista uusitatesteistä sovitaan opettajan kanssa.
Suoritustavat
Opintojakso sisältää opiskeluun orientoivan infotunnin sekä testitilaisuuden. Opintojakson läpäisy edelyyttää infotunnille ja testitilaisuuteen osallistuminen etukäteen määriteltynä päivänä ja kellonaikana sekä vaadittujen sisältöaulueiden itsenäisen opiskelun. Opintojaksolla ei ole vaihtoehtoista suoritustapaa.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.