Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (1 op)

Toteutuksen tunnus: MMWA301-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

11.04.2022 - 24.04.2022

Ajoitus

01.01.2023 - 31.07.2023

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Business

Opetuskielet

  • Suomi

Opettaja

  • Teija Vainikka

Ryhmät

  • VAPVAL2023
    VAPVAL2023

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.

Sisältö

Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.

Arviointiasteikko

0 - 5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.