Hygieniapassi (1 op)
Toteutuksen tunnus: MMWA301-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
11.04.2022 - 24.04.2022
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2023
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Teija Vainikka
Ryhmät
-
VAPVAL2023VAPVAL2023
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.