HygieniapassiLaajuus (1 op)
Opintojakson tunnus: MMWA301
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 1 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit kuvataan Moodlessa.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Toteutustavat
Opintojakson infotunti sekä testitilaisuus on lähiopetusta eikä etäyhteydellä osallistuminen ole mahdollista. Mahdollisista uusitatesteistä sovitaan opettajan kanssa.
Suoritustavat
Opintojakso sisältää opiskeluun orientoivan infotunnin sekä testitilaisuuden. Opintojakson läpäisy edelyyttää infotunnille ja testitilaisuuteen osallistuminen etukäteen määriteltynä päivänä ja kellonaikana sekä vaadittujen sisältöaulueiden itsenäisen opiskelun. Opintojaksolla ei ole vaihtoehtoista suoritustapaa.