HygieniapassiLaajuus (1 op)
Tunnus: MMWA301
Laajuus
1 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit kuvataan Moodlessa.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Ilmoittautumisaika
30.12.2024 - 26.01.2025
Ajoitus
01.01.2025 - 31.07.2025
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Teija Vainikka
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Oppimateriaalit
Oppimateriaalit kuvataan Moodlessa.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Ilmoittautumisaika
19.08.2024 - 22.09.2024
Ajoitus
01.09.2024 - 27.10.2024
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
1 - 20
Opettaja
- Teija Vainikka
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Aika ja paikka
Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)
Oppimateriaalit
Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.
Opetusmenetelmät
Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena, samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.
Arviointiasteikko
Hylätty/Hyväksytty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Ilmoittautumisaika
19.08.2024 - 22.09.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.07.2024
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
3 - 20
Opettaja
- Teija Vainikka
Ryhmät
-
VAPVAL2024VAPVAL2024
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Aika ja paikka
Opintojakson aloituskerta 2h syyskuussa 2024 (vko 39)
Oppimateriaalit
Opiskelumateriaali on Reppu-moodlealustalla.
Opetusmenetelmät
Lähiopetus ja itsenäinen opiskelu. Opintojakson aloituskerta pidetään lähiopetuksena samoin kirjallinen testitilaisuus. Opintojakson sisältöalueet opiskellaan itsenäisesti.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Testitilaisuus pe 25.10.2024 klo 14-15.
Uusintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: opiskelija on osallistunut aloituskertaan sekä saanut kirjallisesta testistä vähintään 34 pistettä.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakson suoritus edellyttää henkilökohtaisen osallistumisen aloituskertaan sekä testitilaisuuteen eli opintojaksoa ei voi suorittaa etänä.
Hygieniapassi maksetaan (12 euroa) KAMK:in verkkokauppaan aloituskerralla annettujen ohjeiden mukaan.
Arviointiasteikko
Hylätty/Hyväksytty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.
Ilmoittautumisaika
11.04.2022 - 24.04.2022
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2023
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Business
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Teija Vainikka
Ryhmät
-
VAPVAL2023VAPVAL2023
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarviketurvallisuuden riskitekijöitä sekä suomalaisen elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi lainsäädännössä ja Ruokaviraston ohjeissa määritellyt toimintaohjeet.
Sisältö
Ruokaviraston ohjeissa määritellyt hygieniapassin sisältöalueet.
Arviointiasteikko
0 - 5
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelija on osalllistunut infotunnille sekä läpäissyt Ruokaviraston testin.